Jsem na Vánoce trochu ulítlej, přiznal Honza Musil! Včera je konečně oslavil!

Honza Musil s partnerem Jakubem. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. dubna 2019 16:10

Moderátor Honza Musil si vánoční svátky vždycky užíval. Až do loňska, kdy si pár desítek hodin před Štědrým dnem přivodil vážný úraz. Přesto na Vánoce nezanevřel a jen dva týdny po propuštění z nemocnice je s partnerem Jakubem konečně oslavil.

Do Vánoc tehdy zbývalo opravdu jen pár dní, když si moderátor Honza Musil přivodil vážný úraz. Když si chtěl doma sundat ze žebříku vánoční květináč, spadl ze žebříku a utrpěl vážný úraz páteře a propíchl si plíce. Dlouho ani nebylo jasné, zdali ještě někdy bude chodit.

Nakonec se dal zázračně rychle dohromady a už v polovině března byl lékaři propuštěn do domácího léčení. Kromě toho, že ulehne do vlastní postele vedle svého partnera Jakuba, se nejvíc těšil právě na to, že spolu dodatečně oslaví Vánoce. S více než tříměsíčním zpožděním se jim to povedlo o uplynulém víkendu.

Potvrzuje to fotografie, kterou Musil zveřejnil na sociální síti Instagram a doplnil ji všeříkajícím vzkazem. „Dnes máme dodatečné Vánoce. Když už je ten poslední březen a letní čas - tak ať to všechno pospojujeme,“ napsal. Společně s partnerem Jakubem pózuje přímo před vánočním stromkem, který ani nemuseli nově zdobit.

Na moderátora TV Barrandov totiž nastrojený vánoční stromek čekal od prosince, kdy se Musil nuceně přestěhoval do nemocnice. Oslavu Vánoc nakonec s partnerem stihli dříve, než původně předpokládali.

„Plánujeme, že Vánoce oslavíme některý víkend v dubnu, včetně toho, že rozsvítíme dům,“ uvedl Musil ještě nedávno na iDnes.cz s tím, že si chce s partnerem předat dárky ještě před Velikonocemi. To se mu podařilo s komfortním náskokem. „Jsem na Vánoce trochu ulítlej, takže máme doma stromeček v každé místnosti,“ přiznal populární moderátor.

Témata: Jan Musil