To je absurdní! Diana Kobzanová si na Instagramu přeje, aby ho zrušili!

Kobzanová, Diana 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. března 2019 20:38

Absurdní narozeninové přání vyvěsila na svém Instagramu modelka Diana Kobzanová. K sedmatřicetinám by si moc přála, aby někdo zrušil Instagram, na kterém se tak ráda projevuje. Z jakého důvodu?

Už minulý víkend oslavila česká modelka Diana Kobzanová, která sama sebe označuje na Instagramu za enfant terrible, sedmatřicáté narozeniny. „Přeju si všechno nejlepší k narozeninám. A hlavně si přeju, ať konečně někdo zruší Instagram a máme všichni svatý klid!“ napsala – hádejte kde – na Instagramu.

Co jí na této sociální síti tak moc vadí? „Kdyby mi bulvár nevykrádal Instagram, sdílela bych sem i těch 500 nepovedených záběrů, ať vidíte, že každá máme dvě brady, kůži jako šarpej, mastný čelo, divný nos, děti, co absolutně nespolupracujou při focení, a muže, který na každým záběru vypadá jako Ashton,“ postěžovala si.

„Jen vy máte blbý vlasy, švihadla pod očima, přesnídávku na tričku, přiblblý úsměv a budíte dojem, že máte minimálně 1,5 promile, takže i mně trvalo najít tři koukatelný fotky dvacet minut,“ dodala modelka.

Co všechno vlastně Diana Kobzanová za 37 let stihla? Roku 2001 se rodačka z německého Neuburgu stala Miss České republiky, její následnou kariéru modelky ale doprovázela kontroverze.

Nejdřív se koncem téhož roku kvůli obavám o vlastní bezpečnost odmítla účastnit Miss Europe v Libanonu, o dva roky později pak přišla o korunku Miss ČR. Svlékla se totiž pro pornografický časopis Leo, což mělo ještě soudní dohru s tehdejším ředitelem soutěže krásy Milošem Zapletalem.

V osobním životě si potrpěla na sportovce. Nejdříve chodila s fotbalovým obráncem Martinem Jiránkem, nakonec skončila s hokejistou Calgary Flames Michaelem Frolíkem, s nímž má čtyřletou dceru Ellu a od loňského dubnu i další holčičku Lily.

Témata: Diana Kobzanová