Lucie Bílá přiznala: Zákaz od syna i doktorů! Co se stalo?

Lucie Bílá a její syn Filip 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. března 2019 14:39

Mnohonásobná Zlatá slavice Lucie Bílá právě prožívá složitější období. Svou daň si vybralo náročné cestování na koncerty, lékaři tak zpěvačce rezolutně nařídili, aby přestala s jedním ze svých koníčků. Zákaz navíc dostala i od syna Filipa.

Zpěvačka Lucie Bílá se ve volném čase, především na cestách, věnuje jednomu zajímavému koníčku. Vlastnoručně vyrábí andělíčky, růžence a náramky, což pořádně odneslo její zdraví. „Už jsem se rozhodla, že v autě to dělat nebudu, protože tam trpí krční páteř. To už mám od doktorů definitivně zakázané,“ přiznala v rozhovoru pro Český rozhlas.

„Lidé v týmu si ze mě dělají legraci, že jsem koupila sedmnáct invalidních vozíků a jeden jsem si měla nechat,“ dodala s úsměvem. „Ale já neumím lhát. Představa, že jsem na koncertě a říkám: ‚Udělala jsem pro vás andělíčky‛ a dělal by to někdo jinej - mně by ruka upadla. Radši si tu ruku uříznu nebo se to naučím dělat nohama,“ vysvětlila Zlatá slavice.

Zpěvačka výrobě originálních šperků naprosto propadla. „Loni jsem ujela 65 tisíc kilometrů v autě a celou dobu dělala andělíčky. Je to opravdu hodně hodin," prozradila Bílá, která na to byla i řádně vybavená. „Jak já všechno přeháním, tak to mám vychytaný. Mám v autě stoleček, lampy a všechno,“ popisuje.

Zákaz ovšem nedostala pouze od doktorů, ale i od vlastního syna Filipa. „Nedávno mi můj syn řekl: ‚Nechám si tě vytetovat na rameno, ale už o mně, maminko, nikde nemluv,‛“ svěřila se Bílá. „Má už dávno svůj svět a já to respektuji," pokračuje.

Ještě jednu fotku ale hrdá maminka na sociální síti zveřejnit mohla. Syn Filip je na ní se čtyřnohým kamarádem. „Tuto fotku mi ale ukázat dovolil. Kvído se na něj dívá se stejnou láskou jako já, když se vrátí ze světa," nechala se slyšet. Syn Bílé totiž většinu roku přebývá v zahraničí, především ve Francii a USA.

Témata: Lucie Bílá