Naléhavý vzkaz Týnuš Třešničkové z Turecka: Z jejich slov je cítit obrovská bolest!

Třešničková, Týnuš 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. března 2019 21:15

Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková je už dlouhé měsíce v turecké nemocnici. Tam se jí sice dostává výborné péče od nejlepších expertů, přesto ale není šťastná! Není se co divit, že se těší, až odsud bude moci pryč!

Třiadvacetiletá Týnuš už je v nemocnici víc než půl roku! Je jasné, že ven se moc nedostane a tak jí chybí nejen kontakt s jinými lidmi než zdravotníky, ale i čerstvý vzduch! Kvůli svému zranění si zřejmě některé věci uvědomila.

„Vyjít ven, nadechnout se čerstvého vzduchu a užívat si hezkého počasí se svými přáteli je to největší bohatství, važte si toho, protože někteří vy za to dali cokoliv,“ posteskla si na instagramu youtuberka.

Jak se zdá, ani přes veškerou možnou péči, které se jí dostává, jí není právě do smíchu! Její rodina a přítel ji sice v Istanbulu čas od času navštěvují, je to ale jiné, než kdyby se léčila doma! Sama Týnuš přitom ještě neví, jak dlouho vlastně bude muset v Turecku zůstat.

Tynuš Třešničková se stala jednou z obětí ohnivé show v luxusní restauraci Nusr-et v Istanbulu, utrpěla přitom popáleniny druhého stupně na pětatřiceti procentech těla včetně obličeje, krku a rukou. Od té doby zůstává v péči tureckých lékařů.

Témata: Týnuš Třešničková