Problémy s manželkou Hanou? Jiří Krampol zná východisko!

Krampol, Jiří 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. března 2019 19:44

Poslední měsíc byl pro herce Jiřího Krampola opravdu složitý. Většinu času trávil o samotě, kterou opravdu nemá rád, protože jeho manželka Hana ležela v nemocnici. Jaké je podle známého baviče nejlepší východisko ze současné krize?

Populární bavič Jiří Krampol má v posledních dnech starostí nad hlavu. Manželku Hanu sice lékaři konečně propustili z nemocnice, ale tím herci logicky přibyla další starost. Jak si se současní životní krizí poradit? Krampol recept má, i v osmdesáti letech totiž vede aktivní život.

„Posilovna je pro mě nejlepší východisko, nejen pro tělo, ale i psychiku,“ řekl týdeníku Sedmička s tím, že blahodárné účinky posilování na sobě vždy ihned pocítí. „Když skončím, cítím se mnohem víc v pohodě než předtím, přes všechny problémy, co mám,“ vysvětluje.

„Jeden známý lékař říkal, že hodina cvičení má stejný význam pro mozek jako dávka antidepresiv,“ připomíná Krampol. Škoda, že se tím neřídila jeho žena Hanka, která podle jeho slov prášky ve velkém polykala. I proto se po nedávném kolapsu ocitla v péči lékařů, kteří už ji naštěstí dostali z nejhoršího.

Známý bavič a moderátor tak opět může myslet i na příjemnější věci, třeba na splnění svého životního snu, který se týká jeho francouzského kolegy Jeana-Paula Belmonda. „Pokud mám v životě ještě nějaký cíl, tak se s ním osobně setkat. Máme totiž dost společného, oba jsme prožili bouřlivé dětství a mládí, jen já na Žižkově a on v Paříži,“ nechal se slyšet.

Krampol navíc známého drsňáka nadaboval v desítkách filmů. „Spousta lidí si myslela, že to bylo díky tomu, že máme křivý nos, ale to je hloupost. Předtím ho mluvil Jan Tříska, až když emigroval, vybrali si mě,“ připomíná, jak to bylo doopravdy. Nedávno dokonce namluvil autobiografickou audioknihu Belmondových vzpomínek Mých tisíc životů.

Jak moc tedy věří, že na jeho vysněné setkání s kolegou dojde? „Nechám se překvapit, třeba to vyjde,“ věří Krampol.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová Jean-Paul Belmondo