Erbová a Gulaši: Krize kvůli nevěře zažehnaná? Tyhle fotky hovoří jasně!

Vlaďka Erbová vyrazila se synem a Michalem Gulašim do ZOO 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. března 2019 14:40

Tento týden se provalilo, že hokejista Michal Gulaši (32) byl zřejmě nevěrný své partnerce Vlaďce Erbové. Měl dokonce mít poměr s její známou! I když oba tak trochu mlžili, zdálo se, že je to zasáhlo. jenže teď se zdá, že už je zase vše v naprostém pořádku!

Spekulovalo se o nevěře, hokejista Michal Gulaši přiznal nějaké své „přešlapy“. Přesto oba partneři ihned dodali, že si své problémy vyřeší pěkně sami v soukromí. Podle Vlaďky už navíc tuhle konkrétní situaci dávno uzavřeli a nikdy nebyli víc partneři a rodina než teď po všech těch problémech!

A jak se zdá, krize je zažehnána! Vlaďka se synem Marcusem a Michalem Gulašim vydali na společný výlet do ZOO. Vypadají při tom opravdu spokojeně! „Zoo Jihlava..., byla jsem opravdu mile překvapena. Menší zoo, ale neskutečně stylová.., dokonalá pro maminky s kočárkem nebo s malými dětmi ... vyžití pro děti a příjemné posezení pro rodiče... dnes poprvé, ale určitě ne naposled ... kdo nebyl a je v okolí, doporučuji.. výlet na jedničku s hvězdičkou...“ pochvalovala si Erbová.

A jak se zdá, nebyli tu naposledy! „Umím si představit chodit tam klidně pravidelně každý týden, na hřiště a kávu ... opravdu jsme si to užili dnes všichni,“ rozplývá se.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši