Pěkně se vybarvila! Tereza Kostková promluvila o původu i sobectví!

Kostková, Tereza 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. března 2019 13:55 | Aktualizováno: 30. března 2019 21:04

Herečka Tereza Kostková nečekaně prozradila, že má exotický původ, který by ji ve StarDance měl předurčovat spíš k roli tanečnice, nikoliv moderátorky. Promluvila také o nemoci nebo sobectví.

Herečka a moderátorka StarDance Tereza Kostková se řídí filozofií, že člověk musí mít na prvním místě sám sebe. „To není sobectví, jak si někdo může myslet. Abych mohla ostatním něco ze sebe dát, pomáhat jim, musím mít z čeho, a to se mi povede, jen když budu silná,“ vysvětlila týdeníku Sedmička.

Rovněž se snaží být vždycky pozitivní, mozek a tělo jsou podle jejího názoru spojené nádoby. „Věřím tomu, že když začnete myslet na nějakou nemoc, je to nejsnadnější cesta, jak ji na sebe přivolat,“ říká oblíbená umělkyně, která je zdravá i díky neobvyklé životní průpravě.

„Když mi bylo deset měsíců, byla jsem, pochopitelně tehdy ne o své vlastní vůli, zasvěcena do otužování ledovou vodou násilným ponořením do ní,“ vzpomíná Kostková. „Experiment jsem úspěšně přežila, od té doby se jí každý den sprchuji,“ dodává.

„Je to rituál, bez kterého bych se neobešla, navíc člověka probudí a prospívá zdraví,“ myslí si herečka, která má spoustu energie a temperamentu. „Za to asi vděčím španělským genům, babička Tonita se totiž narodila na Mallorce,“ prozradila tajemství. Ač jsou Španělé vyhlášení tanečníci, Kostková se v taneční soutěži veřejnoprávní televize ukazuje jako moderátorka.

Co dělá po konci každé řady, když je logicky unavená? „Pokud mi všechno tak nějak už přerůstá přes hlavu, odjedu pryč, úplně bez cíle, nasednu na první spoj s volnou letenkou. Dobré na relaxaci jsou i lázně, masáže, vířivé koupele apod. Chce to občas vypadnout ze stereotypu, tedy pokud to práce a smlouvy dovolí," konstatuje Kostková.

Témata: Tereza Kostková StarDance