Rosol varuje muže před ženami, jako je Ochotská! Chtěla jenom jednu věc!

Michaela Ochotská 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. března 2019 8:50

Do osobní roviny se v posledních dnech dostal medializovaný spor bývalých manželů Lukáše Rosola a Michaely Ochotské. Tenista důrazně varuje ostatní muže před tímto typem žen, cítí se zneužitý k jedné jediné věci – reprodukci.

Válku Rosolových odstartovala současná manželka tenisty Petra, která se vysmála jeho ex Michaele Ochotské, která se označila za matku samoživitelku. Vyčetla jí, že od Lukáše dostala miliony, přesto si stěžuje do médií.

Kamarádka někdejší moderátorky Televizních novin sice potvrdila, že Míša obdržela dva miliony, ale jen na základě dohody, že se vzdá jejich společného majetku, kterým byla kupříkladu vila v pražské Uhříněvsi. Podmínkou bylo vyšší výživné na syna Andrého, které však chce Rosol údajně snížit.

Nynější manžele Rosolovy tato slova pěkně rozčílila. „Jaký by měla mít paní nárok na peníze z prodeje vily, kterou koupil manžel za své vydělané peníze před manželstvím? To je tak ubohý, že to svět neviděl!“ napsala na svůj instagram současná žena tenisty Petra.

„Vzdát se znamená odejít s luxusním fárem, doplaceným domem a nadiktovaným peněžním vyrovnáním?! Ne, lidi, opravdu mi nejde o to, co dostala, ale o to, jak lživě vše podává,“ dodala.

Svou reakcí ale šokoval především daviscupový reprezentant. „Nikdy bych se k ničemu takovému nevyjadřoval, ale v tento moment to beru jako nutnost… Kdyby to mohlo pomoci i jednomu jedinému tatínkovi, který byl »použit« jako dárce biologického materiálu a tím jeho role vlastně měla skončit, bude to jedině dobře,“ vzkázal Ochotské.

Moderátorka se ozvala prostřednictvím právníka Aleše Rozehnala. „Moje klientka Mgr. Michaela Ochotská důrazně odmítá nepravdivé a urážlivé výroky bývalého manžela Lukáše Rosola, které zasahují do osobnostních práv nejen jejích, ale i jejich syna. Avšak v zhledem k tomu, že se dotýkají osobní sféry právě jejich nezletilého dítěte, nebude tyto výroky komentovat, protože považuje jakékoli komentáře k této záležitosti za mimořádně neetické a syna poškozující,“ uvedl pro Top Star.

Témata: Lukáš Rosol Michaela Ochotská