Bude Karel Heřmánek fit? Večerní představení jeho divadla v ohrožení!

Karel Heřmánek 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

30. března 2019 11:37 | Aktualizováno: 30. března 2019 13:27

Jen 24 hodin poté, co se stal účastníkem dopravní nehody, se měl herec Karel Heřmánek objevit v představení svého divadla. Jelikož včera skončil v nemocnici, nebylo jasné, zdali nedojde ke změně v programu Divadla Bez zábradlí. Redakce serveru stars24.cz zjistila víc.

Karel Heřmánek měl včera ve středočeské obci Vyžlovka dopravní nehodu. Populární herec se čelně srazil s protijedoucím vozidlem. Na místo nehody dorazili policisté záchranáři i hasiči, kteří uvedli, že se při srážce lehce zranili dva lidé. Jedním z nich měl být právě Heřmánek.

Oba zranění účastníci nehody skončili v nemocnici. Zatímco druhá osoba skončila podle dostupných informací v Říčanech, Heřmánek byl převezen do jedné z pražských nemocnic. Dosud však není známo, o které zdravotnické zařízení se mělo jednat.

Večerní představení Art Divadla Bez zábradlí, v němž Heřmánek zastává roli herce a režiséra, se tak ocitlo v ohrožení, protože nebylo jasné, zdali se Heřmánek stihne dát do dnešních 17 hodin do pořádku.

Redakce serveru stars24.cz se však dnes krátce před jedenáctou hodinou dovolala na pokladnu divadla, aby se zeptala, zdali se večerní představení, ve kterém Heřmánkovi sekunduje Josef Carda, uskuteční. „Hrajeme,“ odpověděla nám stručně pokladní. Diváci, kteří mají zakoupené lístky, tak nemusí zoufat. Vstupenky jsou navíc stále v prodeji.

Heřmánek je principálem Divadla Bez zábradlí, které vzniklo v roce 1990 jako první čistě soukromá scéna v České republice. Manažerkou divadla je jeho manželka Hana, která se včera rovněž objevila na místě dopravní nehody, aby zařídila odtah vozidla.

Co vlastně bylo příčinou nehody? Ukáže to další vyšetřování policie. Podle Novinek vjel Heřmánek při sjíždění z hlavní silnice na travnatý ostrůvek, což ho poslalo do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozem. U obou řidičů bylo na místě vyloučeno požití alkoholu a omamných látek.

Témata: Karel Heřmánek Divadlo Bez zábradlí