Andrea Pomeje v slzách: Chodí mi hodně ošklivé zprávy! Bojím se usmát!

Andrea Pomeje 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. března 2019 8:58

Dádžejka Andrea Pomeje neprožívá právě nejlepší chvíle. Nedávno pohřbila manžela Jiřího (†54), navíc jí teď chodí pěkně ošklivé zprávy. Důvodem je fakt, že spolu s přítelem Petrem Plačkem odjela do Thajska, kde se před šesti lety s Jiřím brali!

Andrea Pomeje poslala fanouškům pozdrav z Bangkoku. Zároveň ale do Česka poslala drsný vzkaz. „Myslím, že nastal správný čas, abychom si trošku promluvili nebo si nějaké věci objasnili. Jsem tady 24 hodin a už mi chodí zlé a nenávistné zprávy od určitých lidí,“ postěžovala si dýdžejka.

Hejtři jí prý píší třeba to, že je na místě, kam jezdili s Jiřím a kde se brali. „Prý jsem bezpáteřní a bezcitná. A říkají, že bych měla držet smutek a ne jezdit do Thajska,“ říká na videu čerstvá vdova.

„Lidi, prosím vás, přestaňte soudit a dělat závěry podle instagramu a facebooku,“ vyzvala Čechy, aby nedali na první dojem. „Nevíte, co se ve mně děje. Navíc jsem tady pracovně. V sobotu tu hraju, jsem za to placená,“ zdůraznila dýdžejka.

Je jí prý smutno z toho, že tohle vše musí vysvětlovat. „Přestaňte mi psát ošklivé zprávy, nevíte, co prožívám,“ apeluje na hejtry Andrea se slzami na krajíčku. O chvíli později si už utírá z tváří slzy. „Já se fakt trápím. Bojím se usmát do fotky...“ přiznala.

„Musela jsem jet hrát po pohřbu Jirky. Vydělávat peníze, protože za mě to nikdo nezaplatí. Já se bojím usmát, aby to nevypadalo, že se...“ vysvětlovala Andrea, která kvůli slzám chvílemi nemohla ani mluvit. I proto musela natáčení vzkazu přerušit a dát se dohromady.

Po pauze se pak ještě vrátila. „Na jednu stranu jsem šťastná a zamilovaná, na druhou stranu koukám na svoje dítě, kterému chybí táta a to je těžký,“ svěřila se Andrea, pro kterou je tohle téma viditelně velmi citlivé!

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje