Vlaďka Erbová vrací úder! Tahle slova jí ale uvěří málokdo!

Vlaďka Erbová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. března 2019 13:28

Rozchod je na spadnutí? Kdepak, modelka Vlaďka Erbová mluví o tom, že s hokejistou Michalem Gulašim na tom nikdy nebyli lépe než teď. V médiích se přitom spekuluje o tom, že se sportovec spustil s jinou.

Modelka Vlaďka Erbová čelí v posledních dnech nevídanému tlaku, vyrojily se totiž spekulace, že jí její milý, hokejista Michal Gulaši, nasadil pořádné parohy. V Brně, kde hraje za místní Kometu, si měl najít milenku, kterou měla být jedna z tamních kosmetiček, shodou okolností někdejší kamarádka Vlaďky.

Hokejista během včerejška zpytoval svědomí, mluvil však pouze o přešlapech, nikoliv přímo o nevěře. Navíc jinak oba spíš mlžili. Dnes už hraje Erbová na city, když Expresu řekla velice dojemnou věc. „My tuhle konkrétní situaci dávno uzavřeli a nikdy jsme nebyli víc partneři a rodina než teď,“ nechala se slyšet.

O tom, že nemají daleko k na první pohled spokojené rodince, mluví i zdroje serveru eXtra.cz. „On se o ty děti vzorově stará,“ zní pochvalná slova na adresu hokejisty Gulašiho. Někteří lidé přesto nechápou, proč bek Komety zůstává s Erbovou, připustili ale, že důvodem mohou být právě její děti.

„Hlavně syn Řepky ho bere jako tátu,“ prozradil nejmenovaný zdroj. Aby také ne, když se biologický otec podle slov Erbové ukázal jen jednou za poslední čtyři roky. „Malej hraje hokej a chce být jako Michal. Úplně se v něm vidí,“ vysvětluje neznámá osoba, která však má být ze sportovního prostředí, nejspíš přímo z okolí hokejisty.

Tajemný zdroj přesto nevyloučil rozchod. „Michal je teď trochu v pasti a neví, co dělat,“ konstatuje. To Erbová dobře ví, o radu už dokonce zažádala. „Pokud má někdo pocit, že ví lépe než my sami, jak to s naším štěstím je, budu ráda, když nám sdělí, ve které skříni u nás bydlí,“ vzkázala všem škarohlídům.

Je tak nad slunce jasné, že si další rozpad vztahu se sportovcem opravdu nepřeje. Však už jí to dvakrát nevyšlo, kromě Gulašiho a Řepky totiž žila i s dalším hokejistou Zdeňkem Bahenským, s nímž má dceru Viktorii.

Témata: Vlaďka Erbová