Dana Nekonečného před smrtí vyhodili!

Daniel Nekonečný 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. března 2019 8:47 | Aktualizováno: 28. března 2019 9:25

Dlouhé roky prožil výstřední umělec Daniel Nekonečný v pražských Řeporyjích. Zprvu zde žil se svou partnerkou Zuzanou, následně několik dalších let sám. Teď však vychází najevo, že pár měsíců před smrtí dostal jasný rozkaz. Měl si najít nové bydlení!

Legendární zpěvák a šoumen Daniel Nekonečný řešil ve dnech, které předcházely jeho nečekanému skonu, zásadní životní problém. Majitel domu v ulici Na Vrchu v pražských Řeporyjích, který si Nekonečný dlouhá léta pronajímal, mu totiž koncem minulého roku sdělil zásadní informaci.

Nekonečnému totiž oznámil, že má v plánu nemovitost prodat, a tak jej vyzval k tomu, aby si našel nové místo pro život. Blesku vše potvrdila blízká kamarádka Nekonečného, zpěvačka Eva Pilarová. „S manželem o tom víme, Dan se nám svěřil,“ prozradila.

Nekonečný bohužel z domu neodešel po svých, v úterý objevili jeho bezvládné tělo uvnitř zmiňované nemovitosti. Najít ho měl právě majitel domu, zpěvák tam měl ležet minimálně tři dny. Jak informoval server stars24.cz v úterý, na místě zasahoval koroner pražské záchranné služby i policie, příčina smrti je však nadále nejasná.

V rozhovoru pro Expres to potvrdila i jeho někdejší přítelkyně Zuzana Kardová, která s Nekonečným několik let žila přímo v Řeporyjích. „Čekáme na výsledky pitvy a hlavně, kdy nám vydají tělo. Pak to začneme řešit,“ řekla k chystanému poslednímu rozloučení, které plánuje s Nekonečného sestrou Lenkou. Uskutečnit by se mělo v pražském Motole.

Nekonečný se narodil 29. června 1966 v Boskovicích jako Dan Konečný. Po studiu na DAMU se proslavil především díky hudbě, když stál v čele kapely Šum svistu.

Nejen na vystoupení, která byla plná barev, efektů, ohňostrojů a tropických prvků, se oblékal do výstředního oblečení, nejčastěji ve žluté barvě. Kromě hudby se objevil například i ve filmu Jak se krotí krokodýli.

Témata: Daniel Nekonečný