Václav Klaus mladší řádí! Drsně reagoval na vyhazov z ODS!

Václav Klaus ml. 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. března 2019 19:28 | Aktualizováno: 28. března 2019 17:16

Poslanec Václav Klaus mladší neprožívá nejlepší období. Vedení ODS ho vyhodilo ze strany, navíc čelí tvrdé krtitice za své výroky nejen ve Sněmovně. Jak se ale zdá, synovy exprezidenta Václava Klause přes to všechno nechybí smysl pro humor!

Vedení ODS před několika dny jednohlasně rozhodlo o vyloučení poslance Václava Klause mladšího ze strany. Poslanec prý porušoval opakovaně stanovy ODS, nerespektoval program strany a vyjadřoval se velmi kriticky a urážlivě k některým kolegům.

Problém byl také třeba v tom, že Klaus mladší zpochybnil misi v Afghánistánu. V podzimních senátních volbách pak otevřeně podpořil kandidáta SPD a spolupracovníka svého otce Ladislava Jakla, které se postavil mimo jiné proti kandidátovi ODS Vladimíru Kratinovi. Post nakonec nezískal ani jeden z nich. Volby v obvodu Praha 2 vyhrál Marek Hilšer.

O členství v ODS sice tedy Klaus přišel, o smysl pro humor ale ne! Na svém acebooko zveřejnil fotomontáž, na které je jeho hlava umístěna na těle herce Lorenza Lamase alias Reno Rainese ze seriálu Odpadlík! Podívat se mlžete ve fotogalerii. 

„Jsou asi statečnější a tak národy, ale zase ta naše schopnost - dělat si ze všeho srandu,“ směje se Klaus, který ke svému komentáři přidal dva vysmáté smajlíky. Jak se zdá, vyhození z ODS jej příliš nerozhodilo!

Témata: Václav Klaus ml. sociální sítě