Je to oficiální! Hokejista Gulaši naznačil přešlapy, co na to Vlaďka Erbová?

Vlaďka Erbová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. března 2019 13:17

Ani třetí vztah se sportovcem nevychází modelce Vlaďce Erbové podle představ. Spekulovalo se o nevěře, hokejista Michal Gulaši mluví o „přešlapech“. Oba partneři však svorně tvrdí, že si své problémy vyřeší pěkně sami v soukromí.

O údajné nevěře hokejisty brněnské Komety Michala Gulašiho, který je už třetím sportovcem v posteli modelky Vlaďky Erbové, jsme vás informovali už včera. Dnes se oba partneři rozhodli prolomit mlčení. Ve slově mlčení však stačí prohodit jedno písmenko, protože Erbová s Gulašim se teď dali na mlžení.

„Nezlobte se, po celou dobu vztahu s Vlaďkou jsem se držel v ústraní a nevyjadřoval se k ničemu,“ začal Gulaši diplomaticky. „Rozchod v našem vztahu určitě nehledejte,“ odpověděl Expresu. Podle dobře informovaných zdrojů se měl bek Komety dát dohromady s bývalou klientkou své partnerky, jednou z místních kosmetiček.

Gulaši přesto leccos naznačil. „Nejsem sice hrdý na své přešlapy, ale jsou věci, na které nedlužím odpovědi vám ani veřejnosti, maximálně své partnerce,“ vysvětlil svůj postoj. Na mysli mohl mít i o alkoholové excesy, o kterých se rovněž mluvilo. Hokejista každopádně uzavřel debatu prosbou, aby média respektovala jeho soukromí.

Moc toho neprozradila ani Erbová, která si myslí, že není třeba velkých vyjádření. „Nejsme jiní než ostatní. Řešíme nejen radosti a v našem vztahu, stejně jako ve vztazích všech ostatních, nebylo vždy všechno jen zalité sluncem,“ nechala se slyšet žena, která dobře ví, o čem mluví. Nevyšly jí totiž vztahy s hokejistou Zdeňkem Bahenským ani fotbalistou Tomášem Řepkou.

Na rozchod to ale podle indicií, které Erbová médiím dala, nevypadá. „ Chceme spolu být a umíme spolu mluvit. A to je důvod, proč jsme i situace, kdy člověku mnohdy není do smíchu, dokázali vyřešit,“ prozradila modelka, která má ve všem rovněž prsty. Tvrdí to alespoň blíže nespecifikovaný zdroj serveru eXtra.cz.

„Je to karma. Vrátilo se jí něco, co sama dělá. Tady v Brně se ví, že Michal není úplně spokojený s tím, jak se Vlaďka chová. Takže si našel holku, která je fajn a je v pohodě. A trvá to už skoro rok. Divím se, proč Erbovou neopustil, ale asi ho tam z části pořád něco drží. Možná má rád ty děti a nechce je zklamat. Ale nakonec soužití s Vlaďkou stejně bude muset řešit.“

Témata: Vlaďka Erbová