Proč zemřel Dan Nekonečný? Před světem tajil vážnou nemoc!

Daniel Nekonečný

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. března 2019 21:50

Česko dnes šokovala zpráva o úmrtí slavného zpěváka Daniela Nekonečného. Ačkoliv příčina smrti není známa, pravděpodobně souvisí s alkoholem nebo jeho vážnou nemocí.

Danova expřítelkyně Zuzana Kardová se zpěvákem prožila dlouhých 19 let. Před pěti lety se sice rozešli, přesto ale Dan prý vždy tvrdil, že spolu budou do smrti.

Ona se ale Blesku svěřila s tím, že by se s ním zbláznila. "Dan žil naplno a nic nerespektoval," tvrdí Zuzana.

Prozradila také, že zpěvák léta trpěl epileptickými záchvaty. Léky, které měl předepsané od lékaře, ale nebral.

"Myslím, že za jeho smrtí bude hodně alkoholu," tvrdí jeho expřítelkyně. Co přesně smrt jejího expartnera zapříčinilo ale zatím ani ona neví.

Úmrtí potvrdila serveru stars24.cz i policie, nicméně bližší informace k případu zatím poskytovat nebude. Příčina smrti tak zůstává nejasná. Podle dostupných informací bylo jeho bezvládné tělo nalezeno v koupelně, přitom ještě včera viděl Nekonečného jeden ze sousedů.

Nekonečný se narodil 29. června 1966 v Boskovicích jako Dan Konečný. Po studiu na DAMU se proslavil především díky hudbě, když stál v čele kapely Šum svistu.

Nejen na vystoupení, která byla plná barev, efektů, ohňostrojů a tropických prvků, se oblékal do výstředního oblečení, nejčastěji ve žluté barvě. Kromě hudby se objevil například i ve filmu Jak se krotí krokodýli.

Témata: Daniel Nekonečný