Zdrcená Týnuš: V Turecku se dozvěděla velmi smutnou zprávu!

Třešničková, Týnuš 6

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

26. března 2019 15:59 | Aktualizováno: 26. března 2019 21:05

Zpráva o smrti nezapomenutelného zpěváka a šoumena Dana Nekonečného, se dostala i do Turecka. Youtuberka Týnuš třešničková, která kvůli popáleninám stále leží v nemocnici v Istanbulu, truchlí!

Na Nekonečného vzpomínají především jeho kolegové. Je ale pravdou, že jej znali i zástupci mladší generace! Například třiadvacetiletá hvězda sociálních sítích Týnuš Třešničková!

„Jako malá jsem jeho vystoupení zbožňovala a nedávno jsme Dana Nekonečného dokonce potkali. Život je tak křehký...“ posteskla si z turecké nemocnice youtuberka, která se už půl roku leží kvůli popáleninám.

Přidala i společnou fotku z dnes zesnulým Danem Nekonečným, která na sobě má typické barevné oblečení, hromadu prstenů,sluneční brýle, obří čelenku i záplavu květů. „RIP,“ dodala Týnuš.

Tynuš Třešničková se stala jednou z obětí ohnivé show v luxusní restauraci Nusr-et v Istanbulu, utrpěla přitom popáleniny druhého stupně na pětatřiceti procentech těla včetně obličeje, krku a rukou. Od té doby zůstává v péči tureckých lékařů a domů se zřejmě jen tak nevrátí.

Témata: Týnuš Třešničková Daniel Nekonečný