Do třetice všeho dobrého? Kdepak, Vlaďka Erbová dostala parohy i od dalšího sportovce!

Vlaďka Erbová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. března 2019 15:51 | Aktualizováno: 26. března 2019 22:06

Modelka Vlaďka Erbová, zdá se, nemá na sportovce štěstí. Po hokejistovi a fotbalistovi si namluvila dalšího hokejistu, ale ani s ním jí společný život nevychází. Obránce brněnské Komety Michal Gulaši totiž Erbové údajně nasadil parohy.

Někdejší modelce Vlaďce Erbová už dva vztahy se sportovci nevyšly, ačkoliv s hokejistou Zdeňkem Bahenským i fotbalistou Tomášem Řepkou má dítě. Věřila, že do třetice už to s hokejovým obráncem brněnské Komety Michalem Gulašim vyjde. Podle zdrojů Expresu to ale vypadá, že parohy dostala i tentokrát.

„Michal Gulaši je Vlaďce nevěrný. Trvá to již dlouhé měsíce,“ uvedl nejmenovaný zdroj. O nevěře prý ví celé Brno včetně hokejistových spoluhráčů i fanoušků Komety. „Je to takové veřejné tajemství. Všichni to vědí, i Vlaďka, ta ale dělá, že o jeho záletech nemá tušení,“ dodal zdroj.

Ještě horší je však to, s kým jí je Gulaši nevěrný. Pro Vlaďku Erbovou nemá jít o neznámou osobu. „Měla to být dokonce i její bývalá klientka, místní kosmetička. Dá se říct, že se s Gulašim seznámila díky ní,“ vysvětluje dobře informovaný zdroj Expresu. Není to ale jediná věc, co Erbové tak vadí. Příčí se jí i údajné alkoholové excesy hokejisty.

„Celkově všichni hráči Komety jsou jako utržení ze řetězů,“ popisuje informátor. Na výsledcích to ale poznat není, vždyť brněnští hokejisté dvakrát za sebou ovládli extraligu. Ve městě mají být dokonce bary, kam mají partnerky hráčů vstup zakázán. „Gulašiho nejoblíbenější je Malej velkej bar. Nevyhýbá se ale ani okolním podnikům,“ prozradil zdroj.

Vlaďka Erbová se k údajné partnerově nevěře vyjadřovat nechce. Reagovat odmítl i sám obviněný Gulaši, který se s bývalou úspěšnou modelkou dal dohromady ještě v době, kdy byla vdaná za fotbalistu Tomáše Řepku, s nímž se dnes Erbová soudí kvůli alimentům. Gulaši jí dokonce morálně podporoval u soudu.

Erbová má ale o Gulašiho nevěře vědět přinejmenším několik týdnů, podle dostupných informací přesto oba nadále žijí v jedné společné domácnosti. Vypadá to tak, že Vlaďka nemá o rozpad dalšího vztahu se sportovcem zájem.

Témata: Vlaďka Erbová