Kolegové Nekonečného (†52) jsou v šoku! Promluvili o smrti zpěváka!

Daniel Nekonečný

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. března 2019 13:33 | Aktualizováno: 26. března 2019 16:09

Ve věku 52 let zemřel dnes dopoledne legendární zpěvák a šoumen Daniel Nekonečný. Jeho smrt zaskočila jeho kolegy a kamarády, kteří vzpomínají na Dana jako na vždy veselého člověka, který si užíval život naplno!

Smrt Dana Nekonečného na sociálních sítích potvrdil Pavel Novotný, starosta Řeporyjí, kde zpěvák žil. „Odešel Daniel Nekonečný.. Strašně brzo.. Zemřel doma v Řeporyjích. Přeji ti klidné spočinutí na mléčné dráze mezi Bohy celého vesmíru, ty ďáble....“ vzkázal umělci na cestu.

Daniel Nekonečný už není mezi námi.

— Pavel Novotný (@PavelNovotnak) 26. března 2019

Jeho zpráva mnohé hudebníky zaskočila. „Co???“ diví se zpěvák Julian Záhorovský, který se proslavil díky soutěži SuperStar. „A zase další smutná zpráva...Dane, dnes si dám v autě Aya Arriba, to jsem měl nejraději. Tak nekonečný šum tam nahoře,“ vzkazuje duo Těžkej Pokondr. 

Na Dana vzpomíná například Ilona Csáková, která se s ním potkala v jedné skupině. „R.I.P. Daniel Nekonečný. Znali jsme se léta a začínali spolu v kapele Laura a její tygři. Je to smutný. Tak mladý. Upřímnou soustrast všem pozůstalým,“ vzkázala zdrcená zpěvačka.

Směrnice i s článkem 13 schválena, zemřel Dan Nekonečný. Apoklapysa oficiálně začíná. Přesuňte se do bunkrů, zachovejte klid, zachraňte Dádu!

— Kovy (@kovy_gameballcz) 26. března 2019

„V tomto šíleném světě zemřel někdo, kdo byl pro mnohé bláznem, pro mne byl však Daniel Nekonečný sluncem, jehož svit pokaždé rozzářil váš svět, ať už byl v jakémkoliv stavu. A tak mi často on přišel jako jediný normální mezi námi blázny, co se honíme za přeludy něčeho, co považujeme za štěstí,“ zavzpomínal zpěvák Radek Banga.

„Daniel celý život žil v přesvědčení, že život je sám o sobě nádherná věc a proto stojí za to každý den se z něj radovat. A to on také dělal, naplno a kdykoliv to jen šlo. Tvé úžasné šílenství nám všem bude moc chybět, protože to nikdo nedokázal rozzářit víc, než ty. Budiž ti zem lehká a doufám, že to rozjedeš i v hudebním nebi! Upřímnou soustrast všem pozůstalým. R.I.P.,“ dodal frontman skupiny Gipsy.cz.

„Umřel Dan Konečný.. Známý jako Nekonečný. Ohromný talent, spolužák z DAMU, zjevení počátku 90.let. Později spíš parodie sama sebe. Točil jsem pro Šum svistu jeden z prvních klipů, obdivoval Danovu originální energii.. Umřel v mých rodných Řeporyjích, neví se proč. Je mi to líto,“ vzkazuje režisér Jan Hřebejk.

„Dan Nekonečný RIP. K*rva co se to děje,“ posteskl si Pavel Vohnout alias Kyklop, zakladatel skupiny Maxim Turbulenc. „Dane s bohem sejdeme se u krále rozkoše, kamaráde . Měli jsme tě rádi. Maxíci,“ vzkázal.

„Tvůj životní optimismus a úsměv na tváři mi zůstane v paměti .. ať je ti tam na druhém břehu fajn. Líbily se mi tvoje hlášky. Cituji: Každý den si prohlašuji svátkem, aniž by bylo moje jméno v kalendáři. Řeknu si, tento den prohlašuji za slavnost, protože nevím, jestli nebude třeba poslední. Každý den života je hoden toho, abych ho oslavil, abych ho prožil a nejenom přežil,“ napsal na sociálních sítích hudebník Láďa Kerndl.

Témata: Daniel Nekonečný Pavel Novotný Ilona Csáková Radoslav Banga Těžkej Pokondr Jan Hřebejk