Válka mezi Meghan, Harrym a královnou vypukla naplno!

Princ William a vévodkyně Kate 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. března 2019 12:29 | Aktualizováno: 26. března 2019 20:47

I když se spekuluje o tom, že vévodkyně Meghan a Kate se nemají příliš v lásce a že vztah mezi princi Harrym a Williamem ochladli, umí za sebe bratři navzájem bojovat!

Princ William se důrazně postavil proti královně a svému otci Chjarlesovi. Důvodem byly spory panovnice a jejího nástupce s vévodou a vévodkyní ze Sussexu! O co přesně šlo?

Královský komentátor Omid Scobie odhalil, že princ William „musel vstoupit do sporu a bojovat" za Meghan a svého bratra Harryho, aby získali větší rozpočet pro svůj komunikační tým. Vévoda a vévodkyně z Sussexu totiž nemají nárok na svůj vlastní tým, protože Harry není dědicem trůnu.

Královna a princ Charles se proto pokoušeli omezit finanční prostředky královského páru. Podle jejich původního plánu se měli Harry a Meghan v tomto ohledu dělit s ostatními členy královské rodiny, Jenže princ William do šarvátky vstoupil a postavil se za svého mladšího bratra!

„Princ Harry není přímým dědicem trůnu - a jen přímý dědic trůnu může mít vlastní domácnost,“ vysvětluje znalec královské rodiny. Meghan a Harry si přesto najali Sarah Lathamovou, známou PR expertku, která má britsko-americké kořeny a které pracovala v týmu exprezidenta USA Baracka Obamy nebo jako poradkyně Hillary Clintonové.

Díky svým kořenům Lathamová zná obě kultury, což bude velká výhoda. „Ale velkou část týmu budou sdílet s vévodou z Yorku (princem Andrewem), princem Edwardem a princeznou Annou. „Nebudou mít vlastní exkluzivní tým pro sebe a jejich rozpočet pro tým nebude příliš velký,“ upozorňuje znalec.

„Vlastně to byl princ William, kdo toho musel vstoupit a bojovat, aby Harry dostal o něco více peněz,“ vysvětluje s tím, že William chápe, co to pro Harryho znamená a jak moc chce jeho bratr uspět. Zdůraznil také, že Meghan a Harry jsou důležití pro obraz a značku královské rodiny,“ říká expert.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr) Princ William