Ester Geislerová se zranila! Hvězda filmu LOVEní teď varuje fanoušky: Nedopadněte jako já!

Ester Geislerová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

26. března 2019 9:11

Herečka Ester Geislerová se zranila- Nohu jí hyzdí bílá sádra. Hvězda nového českého filmu LOVEní a sestra Ani Geislerové prozradila, co se jí stalo a fanoušky varuje, aby nedopadli stejně!

Nejmladší ze sester Geislerových se nepříjemně zranila! Ester, hvězda nového filmu LOVEní, se pochlubila sádrou na noze. A co se jí stalo?

„Just dont do it. Neseďte u počítače na noze, když si pak rychle a blbě stoupnete, neboť ji necejtíte, můžete si něco zlomit...) Prej se to stává často, bacha na to!“ varuje herečka, které si pochroumala kůstku v nártu.

Radost z jejího zranění nemá ani její sestra Aňa. „No.. tos dopadlas. toss dopadllallallas,“ posteskla si pod fotkou zraněné Ester.

Ester se proslavila nejen jako herečka, ale také jako modelka. V roce 2002 se stala vítězkou národního finále modelingové soutěže Elite Model Look Czech republic 2002.

Objevila se ve filmech Krysař, Snowboarďáci či nevinné lži. Zahrála si také v seriálech Já, Mattoni, Policie Modrava nebo Doba a život soudce A.K. V poslední době ale šlo herectví stranou, více se věnovala navrhování nové kolekce oblečení.

Témata: Ester Geislerová Aňa Geislerová