Je Lucie Vondráčková k nesnesení? Její ex promluvil!

Tomáš Verner. 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. března 2019 15:15 | Aktualizováno: 25. března 2019 19:40

Tomáš Plekanec není prvním sportovcem, který žil se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou. Už před ním s ní jistý čas strávil krasobruslař Tomáš Verner, po vzájemných neshodách se ale jejich cesty rozdělily. Jak na to vzpomíná? A baví se dnes spolu?

V době, kdy novinové stránky plní rozvodová sága Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance, se už pomalu zapomnělo na fakt, že nejde o první nepovedený vztah zpěvačky se sportovcem. Na společná léta s Vondráčkovou teď s odstupem času zavzpomínal na Rádiu Impuls bývalý krasobruslař Tomáš Verner.

„Ano, chodil jsme s Luckou a jsem na to hrdý,“ uvedl někdejší mistr Evropy. „Ale byl to vztah na dálku, takže jsme toho společně moc neodžili,“ dodal. Je se zpěvačkou ještě někdy v kontaktu? „Ne. Dlouho jsme spolu s Luckou nemluvili,“ prozradil Verner, který se nechtěl vyjadřovat k jejímu končícímu manželství s kapitánem hokejové reprezentace.

V kontaktu byl naopak před lety právě s Plekancem. „Pleky je dobrá duše, trochu se známe, dokonce jsme si spolu dali na olympiádě v Soči pivo,“ vzpomíná Verner. Přišla snad tehdy řeč i na Vondráčkovou? „Lucku jsme ani moc nerozebírali, neměl jsem tu potřebu,“ svěřil se Verner.

„Já to Lucce nezazlívám, rozhodla se správně,“ hodnotí bývalý olympionik zpětně jejich rozchod. „Chtěla udělat ve vztahu další krok, vdát se a mít děti. Já v tomhle stádiu nebyl,“ vysvětluje Verner. Vondráčková se dětí dočkala s Plekancem, v posledních měsících spolu však vedou nelítostnou válku o oba syny.

Verner skončil s krasobruslením v roce 2014, dnes tento sport trénuje v pražských Strašnicích, navíc se živí i jako televizní moderátor. Kromě pracovních povinností by si však dnes troufl i na ty rodinné. „Upřímně jsem doufal, že už budu táta od rodiny. Je to komplikované, když máte neustále vztah na dálku. To se rodina těžko zakládá,“ přemítá.

Témata: Tomáš Verner Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec