Patricie Solaříková v šoku: Ježišikriste! Tahle zvrácenost mi vyrazila dech!

Patricie Solaříková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. března 2019 12:54

Herečka Patricie Solaříková sice patří k těm, kteří sociální sítě využívají ke každodennímu kontaktu s fanoušky, přesto je ráda, že vyrostla v době, kdy je nikdo neznal! Herečku naprosto zaskočila zpráva, k čemu dnes děti sociální sítě využívají!

„Nechci, aby to vypadlo, že se nechám strhnout kdečím, co říkají v televizi, ale tohle mě fakt šokovalo... Včera jsem koukala na Střepiny, kde jsem nevěřícně zírala na reportáž o tom, že se teď náctiletý napadají a brutálně rvou, aby to natočili, umístili na sociální sítě a sbírali co nejvíc lajků?! PROSÍM?“ zděsila se mladá herečka.

Odkazovala přitom na reportáž podle které se Českem rychle šíří zvláštní fenomén. Brutální rvačky dětí se pak objevují na sociálních sítích, kde sbírají tisíce shlédnutí a lajků.

„Ježišikriste! Já tomu pořád nemůžu uvěřit! Jak špatný vliv můžou mít sociální sítě na lidi/děti a co jsou ochotný udělat pro nesmyslný lajky... naprosto zbytečný a uměle vyvolaný násilí a agrese... tahle zvrácenost mi opravdu vyrazila dech... Ach jo...“ smutní Patricie Solaříková.

Ačkoliv facebook či instafram patří k její práci, je ráda, že vyrostla v době, kdy neexistovaly. „Díky bohu za moje dětství bez sociálních sítí. Je mi jasný, že tenhle post asi nijak ničemu a nikomu nepomůže, ale já jsem to asi potřebovala sdílet se světem,“ přiznala herečka, která je z chování dnešní mládeže.

Témata: Patricie Solaříková sociální sítě Násilí děti