Tomu se ani nechce věřit! Yvetta Blanarovičová pořádně šokovala fanoušky!

Yvetta Blanarovičová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. března 2019 19:59

Většina z nás si zpěvačku Yvetu Blanarovičovou si většina diváků pamatuje jako čerta z Princezny ze mlejna nebo čarodějnici Černavu z pohádky O princezně Jasněnce a létajícím ševci. Jenže od té doby uplynulo už hodně času a krásná herečka má doma dospělého syna!

Ačkoliv to tak nevypadá, Yvetta Blanarovičová loni v září oslavila 55. narozeniny. Navíc má doma dospělého syna! „Krucinál..to to letí. Včera se narodil a dnes má 31,“ posteskla si před pár dny herečka a zpěvačka původem ze Slovenska.

Pochlubila se i fotkou se synem Matyášem, která mnohým jejím fanouškům vyrazila dech! „Vypadáte spis jako sourozenci, nebo partneři.… Neuvěřitelné...“ podivovala se jedna z příznivkyň sympatické zpěvačky. „Vypadáte úžasně oba dva!!!! Opravdu mladě!! Matka a syn? Vážně?“ divila se Pavlína.

Podle mnohých totiž Yvettin syn vypadá spíše jako její bratr nebo dokonce přítel! „Bože, teď tak počítám,kolik je asi Vám a vypadáte teda neuvěřitelně. To snad ani není možné,“ psala další zaskočená uživatelka Instagramu. „Mladej se neurazí, když řeknu jako sourozenci,“ přidal se Karel.

Ozvala se dokonce i modelka Andrea Verešová. „Extra fešák! Krásna maminka!“ nešetřila chválou. „Andrejka, ty si vzor...“ vrátila jí to Blanarovičová.

Témata: Yvetta Blanarovičová