Karel Gott (79): Kvůli zdraví přišel o roli? Režisér Magnusek promluvil!

Karel Gott

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. března 2019 10:32 | Aktualizováno: 24. března 2019 19:14

Zpěvák Karel Gott (79) musel odříct další práci! Nejprve odvolal narozeninový koncert v O₂ areně, teď mnohonásobný slavík zrušil další důležitou zakázku! Podle režiséra je to ale poněkud jinak!

Karel Gott měl od dubna s režisérem Tomášem Magnuskem (34) natáčet nový film Plavčík. Jenže jak se zdá, nakonec se v něm neobjeví! Zpěvák na hlavní roli v komedii podle deníku Aha! kývnul už v roce 2017. Natáčení má začít doslova za pár dní, Karel ale podle některých zpráv svoji účast nakonec zpochybnil a roli mu tak vzali!

„Řediteli Barrandova na to nejprve kývnul! Ale jeho management nakonec na začátku roku oznámil, že to Karel nezvládne. Proč, to je asi jasné. Určitě se necítí dobře,“ řekl Aha! zdroj ze štábu.

Sám Magnusek, které se proslavil například díky filmu Bastardi, ale říká, že je to jinak! „Tato informace se (stejně jako název filmu, který není Plavčík!!! ale "Vlnobití, aneb uhni se, topím se!" ) nezakládá na pravdě, jelikož zpěvák s produkcí p. Tomáše Magnuska neměl spolupráci dohodnutou, potvrzenou, natož například podepsanou smlouvu!“ uvádí se v prohlášení, které má server stars24.cz k dispozici. 

„Panu Gottovi jsem cestou paní mluvčí Anety Stolczové roli ve filmu nabídl. Měl hrát zcela odlišnou roli, než doposud. Nikoli sebe, ale dramatickou roli.... Nicméně k žádným jednáním nakonec nedošlo. Nikdo se se mnou nakonec nespojil," uvádí režisér producent Tomáš Magnusek ke spekulacím kvůli "neúčasti" K. Gotta ve filmu

Podle Aha! se režisér ihned snažil najít náhradu. Oslovil proto fotografa Jana Saudka (83). Saudkova žena Pavla sice potvrdila, že by její muž osloven, nabídku ale odmítl. 

„Co se týče účasti p. Jana Saudka, informace jsou opět nepřesné! Doposud není zcela jasné, kdo jednu z hl. postav filmu bude hrát… S natáčením jsme zatím nezačali. Teprve koncem týdne jsme dokončili natáčení 1. série nového seriálu Čechovi, který se ponese v duchu ala "český Dallas" a následovat bude jeho posprodukce. S realizací nového filmu "Vlnobití..." bychom měli začít v řádu několika týdnů...," doplnil pro stars24.cz Tomáš Magnusek

Témata: Karel Gott