Skandál při rozloučení se Zindulkou (†86)! Bláznivá žena z pohřbu Aťky Janouškové opět řádila!

Pohřeb Stanislava Zindulky

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. března 2019 15:53 | Aktualizováno: 24. března 2019 5:08

Nejprve narušila pohřeb Aťky Janouškové (†88) a o den později i Stanislava Zindulky (†86)! Záhadná žena tvrdí, že je příbuznou obou zesnulých herců a dokonce si nárokuje část dědictví!

Čas od času se stane, že se po smrti známých osob objeví lidé, kteří by po nich rádi dědili, i když k tomu nemají žádný nárok. Přesně to se stalo na pohřbu herečky Aťky Janouškové. Neznámá žena tvrdila, že měly s Janouškovou společného otce!

Šedovlasá dáma, která se představila jako Milada, je podle rodiny herečky „známá firma“. Důchodkyně si dokonce troufale nárokuje dědictví po své údajné sestře. Ze lži se nakonec usvědčila sama.

O pouhý den později se stejná žena objevila i na pohřbu Stanislava Zindulky! Na obřadu s nikým nemluvila, Blesku ale tvrdila, že patří do rodiny. „Moje teta si vzala jeho tatínka. Já znala jsem jeho tatínka, ještě když byl Zindulka malý,“ tvrdila paní Milada s tím, že se dlouho nestýkali. To ostatně říkala i na pohřbu Aťky Janouškové!

Otázkou je, zda tato dáma podvádí záměrně, nebo zda není například nemocná! Paní Milada se na obou pohřbech chovala velmi podivně a tvrdila, že hodně zapomíná!

„Až teď si uvědomuju, kdo všechno má se mnou vztah, protože já jsem měla za manžela policistu a ten mě úplně odboural. Nechal mě napít takový dvě číše a já jsem všechno zapomněla. I pomalu jak se jmenuju,“ tvrdila seniorka!

Témata: Aťka Janoušková Stanislav Zindulka