Celebrity, drby: Bejvalka Karla Šípa má potíže

Holanová, Marcela

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. března 2019 11:30

Dědictví přidělalo zpěvačce Marcele Holanové jen starosti. Po rozvodu s Karlem Šípem zbyla rekonstrukce pražské vily jen na ní, ve snaze ušetřit si ale zadělala na pořádný malér. Místo prověřených řemeslníků totiž narazila na pořádné fušery.

Zpěvačka Marcela Holanová zdědila před dvaceti lety po mamince chátrající prvorepublikovou vilu. Plna odhodlání se pustila do její rekonstrukce, která jí ale připravila o zdraví i o peníze. „To, co se mi děje, je prostě na knížku,“ svěřila se exmanželka moderátora Karla Šípa týdeníku Sedmička.

„Najala jsem si pána z Moravy, který chtěl pracovat bez smlouvy, ale byl levný,“ vzpomíná Holanová. Dnes už ale ví, že se jí to pěkně vymstilo. „No, to jsem si dala,“ konstatuje s odstupem času. „Byli to takoví mistři, že to teď s jinými řemeslníky musím celé dělat znovu. Ať už jde o koupelnu, nebo o práce na zahradě,“ posteskla si.

„I plot jsem musela stavět nový, protože mi spadl,“ dodává sedmašedesátiletá zpěvačka. Důvěra k cizím lidem se jí nevyplatila, zaplatit navíc musela tak jako tak. A levná záležitost to opravdu nebyla. „Celkem 195 tisíc jsem vyhodila z okna,“ říká Holanová.

Už před čtyřmi lety si navíc v bance zařídila úvěr na další tři miliony korun, což v praxi znamená, že ještě čtrnáct let, tedy až do svých 81, bude platit 17 a půl tisíce korun měsíčně. O další balík peněz tak ještě přijde.

Marcela Holanová, kterou proslavil duet s Karlem Gottem „Čau, lásko“, bývala ženou Karla Šípa, s nímž má dokonce syna Karla Šípa mladšího. Slavný moderátor jí ale nakonec sám řekl „čau, lásko“ a později se podruhé oženil s mladší manželkou Ivou, se kterou má stále ještě nezletilého syna Jana.

Témata: Marcela Holanová