Dana Morávková promluvila o rozvodu!

Dana Morávková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. března 2019 9:39

Manželé Dana Morávková a Petr Malásek jsou často označováni za jeden z nejnudnějších párů českého šoubyznysu, protože na sebe zbytečně nepřitahují pozornost. I známá herečka ale umí prolomit ledy, stačí promluvit o rozvodu.

Sedmačtyřicetiletá herečka Dana Morávková prozradila, kolik má ve vlastním šatníku kabelek. Prý je jich tolik, že by jí to doma mohlo způsobit problémy. „Já sama ani nevím, kolik jich mám. Ale vím to, že kdyby to číslo znal manžel, tak by se se mnou okamžitě rozvedl,“ přiznala s humorem pro Expres.

Žádný rozvod hvězdy Ordinace v růžové zahradě s hudebníkem Petrem Maláskem totiž rozhodně nehrozí. Naopak, manžel Morávkovou doprovodil na akci, kde si herečka zažila zase další poprvé. Představila totiž několik elegantních a cenově dostupných tašek pro ženy, které sama navrhla.

„Splnila jsem si sen,“ neskrývala Morávková svoje pocity. Fušovat do řemesla profesionálkám ale nechce. „Sice se nechci nazývat návrhářkou, od toho tu jsou jiní, ale je to pro mě nejlepší způsob, jak se posouvat někam dál, dělat ženám radost,“ dovysvětlila.

Ačkoliv Malásek manželčinu zálibu v kabelkách – asi jako většina mužů – nesdílí, přesto si dovolil její návrhy během procesu vzniku komentovat. „Občas mi do toho kecá, řekne svůj názor, ale návrhy dodělávám já se svým týmem,“ konstatuje Morávková a dodává: „Ale občas si samozřejmě poradit nechám.“

O tom, jestli i Morávková manželovi radí při psaní skladeb třeba pro Lucii Bílou, můžeme spekulovat. Je však jasné, že by si populární herečka musela koupit hodně kabelek, aby manželství po více než 20 letech dospělo k rozvodu. Malásek s Morávkovou totiž nadále vrkají jako dvě hrdličky.

Témata: Dana Morávková