Smutné loučení! Jiří Krampol ztratil člena rodiny!

Krampol, Jiří 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. března 2019 8:47 | Aktualizováno: 21. března 2019 16:19

Kvůli špatnému zdravotnímu stavu manželky Hany se musel herec Jiří Krampol rozloučit i s jedním dlouholetým členem rodiny. Fenka Žaneta se teď dozajista ptá, kde je páníček, sám Krampol se o ni ale postarat nedokázal. Proto ji musel svěřit rodinné kamarádce.

Zdravotní indispozice jeho manželky Hany donutila Jiřího Krampola k razantnímu kroku. Po letech se totiž rozdělily cesty Krampolových a čtyřnohého člena jejich rodiny, yorkšírky Žanety. Ta se prý teď z celé rodiny má nejlíp. „Dali jsme ji k naší kamarádce, která se o ni teď stará,“ prozradil populární herec.

Sám Krampol by se o ni totiž postarat nedokázal, navíc má dost vlastních starostí s manželkou, která zůstává v péči lékařů. „Hanička si rozhasila imunitní systém, protože dva měsíce nejedla, místo rohlíku si dala radši cigáro,“ popisuje známý Bavič pro Blesk. „Není teda divu, že lékaři zjistili, že má mimo jiné nedostatek červených krvinek,“ dodal.

„Víte, ona se léčí i na nechutenství. Takže když sní trochu ze snídaně, má povolené jedno cigáro, když oběd, tak druhé a po večeři třetí,“ popisuje teď její nový režim. Pro silnou kuřačku – sám Krampol mluvil o závislosti na tabáku – to opravdu není jednoduché.

Jak se říká, víra hory přenáší, proto i Jiří doufá, že se vše obrátí k lepšímu. „Bude to dlouhá léčba, věřím, že se dá do kupy, chtěl bych, aby byla jako dřív,“ přeje si populární herec a moderátor, který by nejradši už na jaře vyrazil i s manželkou do Tunisu na soustředění Muže roku.

„Doktoři říkají, že Hančin problém je i dlouhodobé užívání léků proti bolesti. Není to jako chřipka. Až ji pustí domů, bude se ještě muset léčit ambulantně,“ dovysvětlil Krampol. „Teď dostává infuze, musí se jí vyčistit krev. To kouření bylo poslední dobou hrozný. Nejprve to srazili na krabičku denně, teď už dostává jen tři cigarety za den,“ dodal.

Krampol zároveň přiznává, že bez manželky i fenky Žanety je domácnost prázdná, s čímž se mu těžko bojuje. „Ta samota je nejhorší,“ svěřil se. „Naštěstí mám spoustu aktivit. A chodím cvičit. Nemůžu už zdvihat velké váhy, ale alespoň se hýbu,“ nechal se slyšet.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová