Jiří Krampol má strach o ženu: Něco není v pořádku!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. března 2019 8:40 | Aktualizováno: 20. března 2019 21:07

Hana Krampolová zůstává v péči lékařů, protože výsledky některých vyšetření nejsou dobré. Ke cti Jiřího Krampola je, že nic neskrývá a o zdravotním stavu manželky otevřeně mluví, protože se jej dotkly fámy o tom, že je v ohrožení života. Tak zlé to prý nikdy nebylo, vyskakovat si ale nemůže.

S manželkou Hanou má teď známý bavič Jiří Krampol jen starosti. Po kolapsu, který způsobilo totální vyčerpání organismu, lítá jeho žena po vyšetřeních po pražských zdravotnických zařízeních a stále na tom není nejlíp. Naštěstí se ale nepotvrdily původní spekulace, že je dokonce v ohrožení života.

Její zdravotní stav ale zůstává vážný. „Manželka má narušený metabolismus,“ konstatuje pro eXtra.cz Jiří Krampol. „Trpí nedostatkem červených krvinek a potřebuje pořádně vyčistit krev,“ dodává populární herec, kterému lékaři už dříve slíbili, že dají Hanku opět dohromady. Horší je to naopak s její psychikou.

Zatím se ale řeší především její fyzický stav. „Jezdí na různá vyšetření po nemocnicích, ale budou ji vracet zpátky do Nemocnice na Františku,“ popisuje Krampol. „Musí na plicní, nosní, ušní, krční, oční, kvůli ruce, zkrátka ji zlobí všechno. Je úplně rozhašená,“ vysvětluje známý bavič.

Krampolovi lékaři zopakovali, co už slyšel dříve. „Doktor mi řekl, že Hanku dají dohromady, ale datum, kdy by mohla z nemocnice, to mi nepoví,“ posteskl si herec, kterému rovněž doporučili, aby omezil návštěvy, aby se manželce nestýskalo po domovu. Logicky ji ale Krampol občas navštíví. „Uvidíme se v pátek,“ prozradil.

Co jeho manželku během pobytu v nemocnici nejvíce trápí? Je to boj s jedním ze zlozvyků. „Hanka to zvládá hůř, protože dřív jí sice omezili cigarety na jednu za hodinu, teď už si ale smí dát jen tři za den,“ říká Krampol a dodává: „Kdo nikdy nezažil závislost, ten to nepochopí.“

Krampol se přitom těšil, že i se ženou vyrazí v květnu do Tunisu na soustředění Muže roku. Ačkoliv se čas do odjezdu krátí, populární herec v to stále věří, potřebuje ovšem, aby jeho manželku pustili alespoň z nemocnice. Následnou psychiatrickou léčbu by prý Hanka mohla absolvovat až po návratu domů.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová