Šok pro Daru Rolins: Rakovina u bývalého!

Dara Rolins se zesnulou manažerkou Evou Skallovou. 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. března 2019 13:17

Smůla se lepí blízkým zpěvačky Dary Rolins na paty. Včera zapíjela nedožité 40. narozeniny své manažerky Evy Skallové, která před pár lety podlehla rakovině, se stejnou nemocí teď už potřetí válčí bývalý přítel zpěvačky.

Včera se Dara Rolins na internetu pochlubila fotkou z narozeninové oslavy, oslavenec se ale bohužel nedostavil. Letos v září totiž uplynou tři roky od smrti někdejší manažerky zpěvačky Evy Skallové, která by bývala včera oslavila kulaté 40. narozeniny. Její přátelé na ni ale nezapomněli a narozeniny, jak se patří, zapili.

Slovenská zpěvačka totiž zveřejnila na Instagramu fotografii, kde s dalšími šesti přáteli připíjí „na Evičku“, jak uvedla v komentáři u příspěvku. Ten doplnila třeba i hashtagem #myslímeNaTeba. Už předtím navíc Evě poslala srdceryvný vzkaz. „ Dnes by měla narozeniny. Myslím na teba, Evičko moja, posíláme s Lol pusu do nebe,“ stálo v něm.

Ten doplnila společnou fotografií se Skallovou, která na konci září 2016 podlehla zákeřné rakovině. Nemoc se tehdy připlížila opravdu zákeřně. „Stále mě bolela záda. Začala jsem to řešit na úrovni čínských lékařů, přes evropskou medicínu, východní medicínu a nic mi nepomáhalo,“ popisovala pár měsíců před smrtí Skallová pro Plus Jeden Den.

„Až fyzioterapeut mi párkrát pohnul nohou a řekl, že se mu to nelíbí. Že tam něco je. Tak jsem šla na sono, na CT a už jsem se vezla,“ vysvětlila tehdy Skallová, které byla zpěvačka velkou oporou. Přesto Eva nemoc porazit nedokázala. O společnou dvanáctiletou dceru Charlotte se teď stará její otec.

Se zákeřnou rakovinou nyní bojuje i někdejší přítel Dary Rolins, podnikatel Petr Vlasák. Tomu se nemoc vrátila už potřetí v životě. V nerovném boji už dvakrát zvítězil, současný průběh němoci je však tou nejtěžší zkouškou. Lékaři totiž Vlasákovi nedávno oznámili, že mu hrozí dokonce ochrnutí.

Témata: Dara Rolins Petr Vlasák