Honza Musil je opět v nemocnici!

Jan Musil už je z nemocnice doma, na kontroly ale chodit musí 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. března 2019 10:56 | Aktualizováno: 19. března 2019 17:02

Moderátor Honza Musil po pár dnech opět musí do nemocnice! Po úrazu, který utrpěl na konci loňského prosince po pádu z žebříku, stále není fit a péči odborníků potřebujei dál!

Honza Musil se už před pár týdny pochlubil, že od svého manžela dostal jako motivační dárek luxusní boty světoznámé značky! „Od Jakoubka jsem dostal motivační dárek abych se postavil. A tak mám svoje Christian Louboutinky poprvé na sobě,“ prozradil teď moderátor, který se po čtvrt roce v nemocnici konečně dostal domů!

Dárek si nemůže vynachválit. „Jsou nádherný a mám z nich radost. Znáte mě... boty jsou prostě boty. A tak Kubíčku ještě jednou moc děkuji!!!“ rozplýval se na sociálních sítích.

Pak ale Honza přiznal, že musí zpátky do nemocnice! Naštěstí ne kvůli zdravotním problémům, ale jen preventivně. „My jedeme do nemocnice na kontrolu a další rehabilitaci,“ prozradil plány na úterý Honza Musil, který už o víkendu běhal po lese, jako by ani žádné vážné zranění neutrpěl!

Přesto přiznal, že návrat do normálu bude ještě chvíli trvat. „Cítím se na duši a u srdce krásně, ale tělo samozřejmě bolí a jak mi říkali v nemocnici, rehabilitace ještě potrvá týdny. Takže cvičím, ale nikam nespěchám. Jak jsem psal, přál bych si, být fit do mých narozenin,“ prozradil Honza, který dvaapadesáté narozeniny oslaví 24. června.

Témata: Jan Musil