Špatná zpráva! Václav Postránecký opět leží v nemocnici!

Václav Postránecký

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. března 2019 8:45

Na začátku roku herce Václava Postráneckého konečně propustili z nemocnice, kde podstupoval náročnou léčbu, po pár měsících je v ní bohužel zpět. Zákeřnou nemoc totiž doprovází i jiné zdravotní potíže, které si vyžádaly hospitalizaci. Jak na tom Postránecký je?

Už to vypadalo, že herec Václav Postránecký nad zákeřnou rakovinou zvítězí, v minulém týdnu proběhla éterem informace, že se snad i znovu chystá před kameru. Nemělo jít sice o návrat do seriálu Krejzovi, který opustil kvůli zdravotním problémům, ale o celovečerní komedii 3Bobule. Teď je ale, zdá se, všechno jinak.

Populární herec totiž potvrdil Blesku, že je opět v péči lékařů. „Co vám mám říct? Jsem opět v nemocnici,“ svěřil se. Důvod? „K té mojí nemoci se přidružila ještě další patálie, kterou nikdo nečekal, a všechno se to zkomplikovalo,“ popisuje Postránecký. O co přesně jde, už říct nechtěl. „Nezlobte se, ale to si nechám pro sebe,“ řekl.

„Tohle považuji za osobní věc, se kterou se nikomu nesvěřuji,“ dodal herec, který je známý tím, že si své soukromí pečlivě střeží. „Jsem každopádně rád, že se na můj zdravotní stav ptáte přímo mne, a ne mého okolí, cením si toho,“ konstatuje Postránecký.

V nemocnici tráví čas především spánkem. „Jestli se nudím? Vůbec ne. Pořád spím,“ komentuje Postránecký, který tak může holdovat činnosti, na kterou během herecké kariéry neměl tolik času. Určitě by však raději stál na pódiu, než ležel v nemocnici.

Ve zdravotnickém zařízení ho denně navštěvuje rodina, naopak o návštěvy přátel herců Postránecký nejeví zájem. „Nikdy jsem nebyl člověk, který potřebuje rozptýlení,“ vysvětluje své rozhodnutí. „Vždycky jsem měl rád a mám rád doteď především klid,“ líčí oblíbený herec.

Postránecký se ale vzdávat nehodlá, naopak bude nadále bojovat. „Co mi také zbývá jiného?“ ptá se odhodlaný herec, který by se ještě rád někdy před filmovou kameru podíval. Možná to ještě nebude při příležitosti natáčení komedie 3Bobule, ale doufejme, že se mu to poštěstí.

Témata: Václav Postránecký