Týnuš Třešničková: Po půl roce v turecké nemocnici přiznala, po čem teskní!

Třešničková, Týnuš 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. března 2019 14:31

Youtuberka Týnuš Třešničková zůstává i půl roku po nepříjemné nehodě v nemocnici v Istanbulu! A i když tam má tu nejlepší množnou péči, přesto jí něco chybí!

Týnuš a její partner utrpěli loni v září popáleniny při ohnivé show ve vyhlášené istanbulské restauraci Nusret. Během programu explodovala část hořlavé směsi, která zasáhla youtuberku i jejího přítele. Zatímco její přítel měl popáleniny na 15 procentech těla, u Týnuš bylo zasaženo 35 procent těla. U obou šlo o popáleniny druhého stupně.

Mladá Češka, která je se svými fanoušky v kontaktu prostřednictvím sociálních sítí o svém zdraví a stavu příliš nemluví. Teď ovšem prozradila, že jedna věc jí skutečně chybí!

„V Istanbulu dnes máme asi 20 stupňů a já začínám tesknit po létě,“ práskla youtuberka. Přidala i fotku – ovšem ne aktuální, ale z minulého léta, které si podle svých slov maximálně užila. „Jaké máte počasí právě tam kde jste?“ zajímá se Týnuš.

Někteří fanoušci jí proto začali hlásit svou polohu a stupně. Samozřejmě se ale také zajímali, jak na tom vlastně je. „Ahoj, kdy se vrátíš domů?“ zajímá Markétu. Nebyla ale zdaleka jediná. „Jinak jak ti je, Týnuš?“ ptala se další. „Už ti je dobře a nemáš už popáleniny, nebo máš??“ zajímá Denisu.

„Přeji ti brzké uzdravení a návrat domů k rodině,“ vzkázala youtuberce Martina. Další by byli rádi, kdyby i z Turecka natáčela mladá Češka videa. „Proc nenatáčíš v Istanbulu žádná videa?“ ptá se jedna z followerek. Podle dalších se ani nemusí na kameru ukazovat, pokud nechce.

Témata: Týnuš Třešničková