Vzorný otec? Kdepak, Tomáš Řepka vlastní děti vůbec nevídá!

Drsňák Tomáš Řepka 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. března 2019 14:11

Bývalý kapitán fotbalové Sparty Tomáš Řepka má dva syny, ani s jedním se ale v současnosti nevídá. Mladšího Markuse prý viděl za poslední čtyři roky jedinkrát, starší Tomasso přestal mít o setkání s tátou zájem nedávno. A k tomu všemu ještě Řepka neplatí alimenty.

S oběma exmanželkami se někdejší fotbalový reprezentant Tomáš Řepka soudí kvůli alimentům. U soudu se nedávno potkal i s modelkou Vlaďkou Erbovou, s níž má syna Markuse. Fakt, že Řepka není vzorným otcem nepotvrzují pouze nezaplacené alimenty, ale i jeho zájem o vlastní děti. Chová se k nim opravdu přezíravě.

„Markusův tatínek se za čtyři roky ukázal jednou,“ řekla v pořadu Top Star Erbová, která Řepkovi evidentně nemůže přijít na jméno. Má k tomu důvod, problém navíc nemá jen s fotbalovým internacionálem, ale i s hokejistou Zdeňkem Bahenským, který je otcem její dcery.

„V minulém roce jsem byla nucena dát na oba tatínky exekuci, protože mi oba dlužili dost peněz. Snažila jsem se je přitom nejdříve několikrát vyzvat telefonem, zprávou, e-mailem,“ vzpomíná Erbová. „Děti mají každý měsíc výdaje, každá maminka to zná,“ dodává.

S Řepkou i Bahenským to má opravdu složité. „ Náklady jsou a budou. Ne vždy si tatínci uvědomí, že sice dělám manikérku, ale kdyby to tak nebylo, nevím, z čeho bych platila všechny ty povinné platby,“ konstatuje modelka, která své děti posílá do soukromých škol, takže se všechno trochu prodraží.

Se synem z prvního manželství, osmnáctiletým Tomassem, se Řepka sice vídal, ale možná je lepší nevědět, za jakým účelem to bylo. „Podstrčil mi někdy v autě papír, na kterém byly čtyři částky, abych ho podepsal. Pak dopsal, že jde o alimenty, a připsal i další částky,“ citovala soudkyně Tomassovu výpověď při jednom z přelíčení.

„Nebyly to alimenty. Když mi ty peníze dával, říkal: ‚Na, tady máš kapesné.‘ Pokud by šlo o alimenty, dal bych je mamce,“ stálo ve vyjádření Řepkova osmnáctiletého syna Tommasa, který nakonec s tátou přestal mluvit. „Před časem začal mamku urážet, hodně mě to štve. Vůbec s ním nekomunikuji. Nechci mu už dávat šanci,“ svěřil se Řepkův syn.

Témata: Tomáš Řepka Vlaďka Erbová