Otevřená zpověď modelky! Chybí jí Jarda Jágr?!

Andrea Verešová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. března 2019 10:42

Má manžela a dvě děti, přesto se modelka Andrea Verešová občas zasní, jaké by to asi bylo s Jaromírem Jágrem. Po boku populárního hokejisty s číslem 68 strávila celých šest let a byla to velká láska. Nakonec se – prý v dobrém – rozešli. Proč spolu tedy nemluví?

Před dvaceti lety se stala slovenskou Miss a začala randit s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem. Nakonec spolu strávili šest let, na které Andrea Verešová dodnes ráda vzpomíná, ačkoliv už si dávno žije svůj vlastní život. „Byla jsem zamilovaná. A jak se říká – láska hory přenáší,“ svěřila se Blesku.

„Byla jsem schopná za ním lítat po světě – Milano, Paříž, Pittsburgh, Londýn-Washington, pak New York-Praha, do toho vysoká škola. Bylo to náročné,“ vzpomíná osmatřicetiletá Slovenka. Vztahu se slavnou „68“ ale nelituje, díky Jágrovi totiž zažila krásné časy a poznala Ameriku.

Zároveň ale přiznala, že s Jágrem od rozchodu nemluví. „Ač se tomu nevyhýbám a nikdy jsme se nerozešli ve zlém, tak jsme se od té doby nikdy neviděli a ani jsme neměli příležitost se spolu bavit,“ vysvětluje Verešová.

„Občas si říkám, jaké by to bylo, podívat se vzájemně znovu do očí. Ale asi normální, každý už máme svůj život,“ zasnila se Andrea na chvíli. Jágrovi, který teď opět válí na ledě v play-off první ligy za domovské Kladno, přeje jen to nejlepší a považuje ho za skvělého člověka.

V rozhovoru pro Blesk se Verešová krátce vrátila i k důvodu jejich rozchodu. „Každý jsme jen měli jinou představu o budoucnosti,“ konstatuje modelka, která ale věří, že je všechno tak, jak má být. Rozchod s Jágrem považuje i za důležitou lekci. „Možná bych si bez předešlého vztahu tolik nevážila toho, co mám dnes,“ myslí si.

Verešová je už dvanáct let vdaná za právníka Daniela Volopicha, s nímž má syna Daniela a dceru Vanessu. Zprvu to u ní ale manžel měl velice složité. „Dlouho jsem ho nechtěla,“ prozradila modelka. Proč? „Byla jsem po rozchodu s Jaromírem Jágrem hodně skeptická,“ dodala.

Témata: Andrea Verešová Jaromír Jágr