Lucie Vondráčková to schytala: Bulvár nemusí tvoje děti lovit, sama je vystavuješ!

Lucie Vondráčková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. března 2019 16:36 | Aktualizováno: 16. března 2019 17:09

Lucie Vondráčková si rozvodovou bitvou s manželem Tomášem Plekancem vysloužila nevídanou pozornost lidí na sociálních sítích, přičemž někteří se do ní opírají prakticky neustále. Zvlášť když jim Vondráčková nahraje na smeč, jako se jí to podařilo právě teď.

Na herečku a zpěvačku Lucii Vondráčkovou se opět snesla vlna kritiky, a to kvůli jejím dětem. Hlavní roli přitom nehraje její rozvodová bitva s manželem Tomášem Plekancem, ale fakt, že Lucie jaksi změnila svůj přístup, co se synů týče.

Dřív se totiž chvástala, že své syny rozhodně nemá v plánu zbytečně vystavovat mediální pozornosti, vždyť už si tak prožívají dost složité období. „Názor jsem nezměnila, já děti neukazuju nikdy, jen když se fotí pro Maminku (časopis – pozn. red.),“ řekla ještě v srpnu v rozhovoru pro Top Star.

Teď ale otočila o 360 stupňů a kluky dokonce dostala do filmu. „Nechápu, v čem je hraní ve filmu jiné než ukazování na sociálních sítích? Je to stejné, ba horší, obzvlášť pokud s tím druhý rodič nesouhlasí,“ ozvala se jedna z fanynek. „Sama jsem introvert, a kdyby mi tohle někdo dělal s dětmi, tak bych to rozhodně neskousla a bránila je,“ uzavřela svůj komentář.

Na straně známého hokejisty je i další z diskutujících. „Se zveřejňováním matky roku s dětmi začala Lucie. Tomáš pak ukázal, že i on je otec, který má s dětmi hezký vztah. Fotografie na červeném koberci, při tak významném dni, jako je 1000. start v NHL, je samozřejmost a bylo by škoda takovou fotografii nemít,“ připomněla Plekancův úspěch.

„Navíc vznikla a byla zveřejněna až dávno poté, kdy Lucie zásobila bulvár detailními fotografiemi dětí,“ brání někdejšího reprezentačního kapitána. Našli se však i lidé, kteří se Vondráčkové zastávali. Pochopení naopak rozhodně neměla autorka následujícího vzkazu.

„Bulvár nemusí nikoho lovit a fotit. Vlastní matka děti všude vystavuje. Pokud je vyfotil bulvár (při odletu na letišti), byly zezadu. Nyní je její Facebook plný fotografií a videozáznamů dětí. Dětské hvězdy. A před tou publicitou je ona matka chce ochránit pobytem v Kanadě?“ ptá se. Odpovědět jí může jenom sama Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec