Krampolovi bez peněz? Jiří poprvé prozradil, jak jsou na tom finančně!

Jiří Krampol, herec a moderátor 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. března 2019 11:39

Herec Jiří Krampol prozradil, jak jsou na tom finančně spolu s nemocnou manželkou Hanou, která nemůže pracovat. To má opravdu zásadní vliv na rodinnou pokladnu, populární bavič totiž přiznal, že se dřív měl lépe. Deset tisíc měsíčně jim dokonce zařizuje známá.

S manželkou Hanou má teď známý bavič Jiří Krampol jen starosti. Po kolapsu, který způsobilo totální vyčerpání organismu, leží v pražské nemocnici Na Františku a není na tom nejlíp, ač se nepotvrdily původní spekulace, že je dokonce v ohrožení života. Alespoň jednu věc však řešit nemusí.

Peníze, Krampolova žena totiž pobírá celkem slušný důchod, jehož výše mnohé šokovala. „Bere kolem deseti tisíc korun,“ prozradil serveru eXtra.cz sám Jiří Krampol. Jde o invalidní důchod, protože pro ten běžný jeho manželka Hana nesplňuje podmínky.

Ve svém životě toho totiž sedmapadesátiletá Hana moc neodpracovala. Krátce se živila jako učitelka v mateřské školce, pak se ale dala dohromady se svým manželem a práce už jí moc nevoněla. Chvíli už se jen starala o finanční záležitosti svého muže.

Ten je teď rád, že se naopak nemusel starat o finanční záležitosti manželky, všechno totiž zařídila jedna známá. „Vyběhala jí ho (důchod – pozn. red.) paní Beáta, která nám oběma pomáhá,“ svěřil se Krampol, který má pro tajemnou ženu jen slova chvály. „Umí zařídit úplně všechno. Je fantastická,“ nechal se slyšet.

„Je jasné, že Hanka už nikdy pracovat nebude,“ konstatuje Krampol. „Dostala ho na svoje tři zlomeniny. Ale bez Beáty by brala úplné houby,“ dodává herec, který je za pomoc známé evidentně opravdu vděčný. Kdyby totiž musel řešit všechny problémy své manželky, asi by se musel zbláznit.

Rád přitom i v osmdesáti letech tráví čas prací, která je spolu s důchodem jeho jediným finančním zdrojem. „Bývalo to po finanční stránce dřív mnohem lepší, ale nestěžuju si,“ říká Krampol. „Já peníze nikdy moc neřešil. Na jídlo a činži máme,“ vzkazuje oblíbený bavič.

Témata: Jiří Krampol Hana Krampolová