Jsou to kolosální hlupáci! Iva Pazderková se vypořádala s rodinou Klausů!

Pazderková, Iva

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. března 2019 13:49 | Aktualizováno: 16. března 2019 6:19

Herečka Iva Pazderková se nebojí mluvit o politice - a to ani když ji kvůli tomu někteří kritizují! Na twitteru se teď strefuje do obou Václavů Klausů!

Herečka Iva Pazderková patří k těm umělcům, kteří opakovaně kriticky komentují politickou situaci v Česku. Zaujala i roztržka ODS kvůli Václavu Klausovi mladším i jeho otci.

„Jenom kolosální hlupák může politickou korektnost a vyznávání hodnot jako pravda a láska považovat za špatnou vlastnost. Usvědčuje se tím z vyznávání hodnot opačných. Václav Klaus jím je. A jeho syn Václav též. #hlupák" rýpnula si na twitteru herečka.

A co vlastně exprezident řekl? V reakci na zprávu, že poslanecký klub ODS vyzval jeho syna k odchodu, uvedl: „Tito lidé nemají s původní ODS nic společného. S jejími ideály se rozešli už dávno, nebo je nikdy nesdíleli. Charakterizuje je nadbíhání politické korektnosti a pravdě a lásce. Jejich cesta k politické bezvýznamnosti je zcela přímočará. Dříve či později musí vzniknout nová, skutečně pravicová strana. Dlouho jsme mnozí sázeli na ODS. Teď už snad každý ví, že to není možné.“

Jenže to se Pazderkové nelíbí. ,,Pravda a láska jsou hodnoty, ve které věří mnoho lidí,“ je přesvědčena herečka. „Víra v pravdu a lásku je stará jako lidstvo samo. Když o ní píšu, je to proto, že mi je vlastní. "Prázdnou frází" se stává v hlavách těch, co nevěří. DLE MÉHO NÁZORU (logicky - je to můj účet). A komu se nelíbí, že moje tweety nejsou nestranné a ultraobjektivní, tomu nepomůžu,“ vzkázala těm, kteří ji kvůli jejím slovům kritizovali.

Témata: Iva Pazderková Václav Klaus ml. Václav Klaus