Tomáš Řepka přišel se šokující výpovědí: Takhle jsem si to vždycky představoval!

Tomáš Řepka 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. března 2019 14:21 | Aktualizováno: 16. března 2019 18:27

Tvrdí, že žije naplno a že si to takhle vždycky představoval. Bývalý úspěšný fotbalista Tomáš Řepka si prožil řadu kotrmelců, až mu nakonec hrozí, že skončí za mřížemi. Proto jsou jeho slova o ideálním životě přinejmenším překvapivá.

Před měsícem jej jeden z pražských soudů nekompromisně odsoudil k roku a čtvrt ve vězení s ostrahou, přesto bývalý fotbalový reprezentant Tomáš Řepka doufá, že se nakonec výkonu trestu vyhne. Rozsudek je totiž zatím nepravomocný, tudíž ještě existuje naděje, že ho z problémů vysekají zruční právníci.

Někdejší internacionál však dopředu hlásí, že by to za mřížemi určitě zvládl. „Unesu to, jako to unesli lidi před mnou. Nebudu první ani poslední,“ řekl Řepka hrdě v rozhovoru pro magazín Lidových novin. Ví ale, že ho tam nečeká procházka růžovým sadem. „Může vás tam potkat cokoli. Já tam v životě nebyl a doufám, že teda ani nebudu,“ doufá.

„Já jsem duševně připravený na cokoli,“ chvástá se Řepka, který nezapomněl připomenout, co si o sobě myslí. „Já vím, jaký jsem, vím, že tři čtvrtiny lidí v téhle zemi nedokázalo to, co já,“ konstatuje. Bohužel pro něj jsou však roky sportovních úspěchů a s nimi spojené slávy dávno pryč, vždyť v poslední době na sebe přitahuje pozornost jen problémy.

Se vztyčenou hlavou chce ale odejít od soudu za všech okolností. „Jestli je ten trest oprávněný, nebo ne, to už musím nechat na rozhodnutí soudu. Určitě ale přijmu verdikt soudu, ať bude jakýkoli,“ pronesl Řepka. „Ať se trollové třeba vzteknou,“ vzkazuje lidem, kteří se různě posmívají jeho životním peripetiím. Bývalý fotbalista je totiž u soudu prakticky každý měsíc.

Se svými exmanželkami Renatou Řepkovou a Vlaďkou Erbovou se totiž soudí kvůli alimentům. Ač tedy sám neplatí na výchovu svých dětí, vyzval nedávno k tomu, aby lidé přestali osočovat jeho současnou partnerku Kateřinu Kristelovou kvůli obavám o její nezletilou dceru.

Soužití se známou moderátorkou si každopádně pochvaluje. „Cítím se ve vztahu s Kateřinou úplně nejlíp ve svém životě. Je to opravdový vztah bez kliček a manévrů,“ vysvětluje Řepka, který teď prý konečně žije naplno. „Takhle jsem si to vždycky představoval,“ dodal.

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová