Nové VIDEO Honzy Musila: Tomu se ani nechce věřit!

Jan Musil a jeho partner Jakub 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. března 2019 12:19

Moderátor Hona Musil o svém zdravotním stavu pravidelně informuje fanoušky prostřednictvím sociálních sítí. Poslední zprávy a videa jim udělala mimořádnou radost! Honza musil totiž po nemocnici běhá jako by ani zraněný nebyl!

Moderátor Honza Musil se pochlubil dalším videem z nemocnice! Na něm je vidět, že je na tom stále lépe. „Více slov není potřeba… Snad jen, že to sice vypadá snadně, ale zdání malinko klame..“ napsal k videu, na kterém chodí po chodbě bez berlí či jakékoliv jiné pomoci.

„Snažím se, snažím se, snažím. A schválně nic neříkám, aby mě ten vítr neodfoukl,“ žertuje na videu Honza s odkazem na větrné počasí posledních dní.

Jak je vidět, nechybí mu dobrá nálada a energie – a to přesto, že v nemocnici leží už do druhé poloviny prosince. Před Vánocemi se zranil při velice nešťastném pádu ze žebříku.

Při incidentu si zlomil páteř, devět žeber a propíchl plíci! A lékaři nechtěli vůbec spekulovat kdy a jestli vůbec moderátor bude opět moci chodit.

Dnes už je na tom ale výrazně lépe. Před pár dny se dokonce pochlubil, že si už může dokonce i sednout, což pro něj do té doby byl těžší úkol, než chůze.

Témata: Jan Musil