Dáda Patrasová opět dohromady s Felixem? Takhle dopadla žena, která se o to pokusila!

Dagmar Patrasová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. března 2019 11:29

Jejich vztah vypadá občas spíš jako Válka Roseových, přesto se Dádu Patrasovou a Felixe Slováčka pokusila jedna žena dát zase dohromady. Otázkou však je, za jakým účelem. Manželé se totiž měli potkat na jedné akci, nakonec na to ale nedošlo.

Herečka Dáda Patrasová je poslední dobou v hledáčku médií hlavně v souvislosti se skandály. Nejde přitom jen o její manželství s hudebníkem Felixem Slováčkem, ale také o opileckou eskapádu, kdy o Vánocích sedla za volant po nějaké té deci alkoholu. Její nově nabytá popularita vedla i k tomu, že se jí někteří lidé pokusili využít.

Patrasová pro Aha! popsala, jak dostala od jedné manažerky pozvání na akci. „Zavolala mi a začala mě přesvědčovat, abych už neseděla doma a vyšla mezi lidi,“ vzpomíná oblíbená herečka. Jak se později ukázalo, manažerka prahla především po vyšší publicitě a byla si jistá, že právě Dáda jí přinese, protože přiláká novináře.

Jak se však později ukázalo, manažerka chtěla ještě přilít olej do ohně tím, že pozve i Felixe Slováčka s jeho milenkou Lucií Gelemovou. Saxofonista ale na poslední chvíli účast na akci z neznámých důvodů odřekl. Když se však Patrasová o tomhle scénáři dozvěděla, začala zuřit.

„S tou paní jsem skončila,“ uvedla Dáda na adresu manažerky, která se hájila slovy, že jí o přítomnosti Slováčka zapomněla říct. O tom, že svého manžela Patrasová nepotřebuje vidět svědčí následující slova. „Je zlý. Neustále mne ponižuje a zostuzuje,“ nebrala si nedávno servítky.

Proto se Patrasová nechala slyšet, že pravděpodobně jedinou možností je rozvod. Žádost o něj ostatně už jednou podala, po Felixově naléhání ji však stáhla. Celou věc už prý konzultuje s právníky. „Nejen můj manžel, ale i já mám svůj život a nehodlám na úkor jejich vztahu sedět doma a čekat, až si to manžel rozmyslí a půjde o dům dál,“ řekla před časem.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček