Zakládala se fáma zčásti na pravdě? Karel Gott na tom před měsícem nebyl vůbec dobře!

Karel Gott je prý mrtvý - a on si mezitím užívá na horách! 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. března 2019 8:45

Vypadá to spíš jako náhodná souhra okolností, podle všech informací na tom však Karel Gott v době, kdy se internetem šířila fáma o jeho smrti, opravdu nebyl dobře. Fenomenální zpěvák, který už se stihl vrátit i na pódium, se prý chystá vyrazit na lázeňskou kúru.

Na nedávnou fámu o vlastní smrti zareagoval legendární Karel Gott slovy: „Fajn se mám.“ Podle Blesku byl ale jeho zdravotní stav před měsícem celkem vážný. „V únoru to s ním opravdu nevypadalo dobře,“ prozradil zdroj z okolí devětasedmdesátiletého zpěváka. Gott byl tehdy hospitalizován a ani teď se nesmí přepínat.

Přesto se už vrátil do práce, když se například předvedl na koncertě v příbramské sportovní hale, kde si dokonce zavtipkoval na adresu škarohlídů, kteří vypustili do světa zprávu o jeho smrti. "Byla to opravdu zpráva tak věrohodná, že jsem se trochu bál, musel se několikrát štípnout a zeptat své ženy Ivanky, jestli žiju," nechal se tehdy slyšet.

Zlatému slavíkovi bude letos 80, lékaři mu však nedoporučili, aby je oslavil velkolepým koncertem v O2 aréně, který měl v plánu. Gott tak v posledních týdnech hledá náhradní řešení, kterým má být podle týdeníku Sedmička další dokument o jeho životě. Údajně se kvůli němu schází s Olgou Špátovou a jejím partnerem, kameramanem Janem Malířem.

V nabitém pracovním programu však nesmí zapomínat na své zdraví. „Doktory bere vážně,“ konstatuje nejmenovaný zdroj z jeho okolí. Pravidelně tedy navštěvuje nemocnici na Karlově náměstí, kde se o něj vzorně starají.

Nejpozději za pár týdnů se však Gott chystá opět na léčení. „Karel chce na procedury, které mohou trvat až měsíc, odjet letos na jaře,“ vyzradil Blesku neznámý zdroj. Údajně má jít o pobyt v lázních, ve kterých se zpěvák léčil už po boji s rakovinou mízních uzlin. Mezi jeho oblíbené destinace patřily Mariánské Lázně nebo Třeboň.

Témata: Karel Gott