Jiří Mádl prozradil, jak to teď má se ženami! Pikantní zprávy!

Jiří Mádl 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. března 2019 11:31 | Aktualizováno: 13. března 2019 13:48

Herce Jiřího Mádla pohltila filmová režie natolik, že na tom tratí jeho osobní život, lásku se mu totiž nedaří najít v práci ani kdekoliv jinde. Teď prozradil, čím by si jej jakákoliv ctitelka mohla naklonit podobně, jako se to v minulosti povedlo třeba herečce Evě Josefíkové.

Jiří Mádl se v poslední době častěji objevuje na druhé straně filmové kamery, než bývalo zvykem, což ho ale obírá o velké penzum volného času. Ten tak nemá ani na vztahy. „Nemám přítelkyni,“ prozradil Mádl serveru Expres. Existuje teď vůbec šance, že by si ho nějaká nezadaná slečna získala jen pro sebe?

„Já vlastně nevím, zamyslím se. Je to tak, že člověk často najde někoho v práci nebo z nějakého okruhu přátel,“ přemítá populární herec, který své ctitelky rozhodně nepotěší. „Myslím si, že vám asi návod nedám, manuál na mě není,“ dodává Mádl, který preferuje před seznámením přes sociální sítě osobní setkání.

Zároveň ale připustil, že jej fanynky na sociálních sítích celkem pronásledují. „Posílají a hodně. A co mi píšou? Je to tak různorodé, že se to asi těžko dá říct všechno,“ svěřil se Jiří, který nakonec jednu věc přece jen vypíchl. „Přišly mi i choulostivé zprávy, ale o tom bych se bavit nechtěl,“ uzavřel toto téma.

„Možná kdyby mi poslala nějaké dobré jídlo, tak se rozmyslím. Přes vaření by mě utáhla,“ konstatuje Mádl a vzkazuje: „Jídlo posílejte, já si to vyzvednu třeba na Kavkách.“ Pár slečen už si ale v minulosti Jirku získalo. „Já vycházím dobře se všemi svými bývalkami. No, mimo jednu,“ naznačil. O kolegyni Evu Josefíkovou ale nejde, s tou je prý zadobře.

Z jednoho důvodu ale zatím nelituje, že vedle sebe nikoho nemá. Nemusí kvůli tomu brát role, které se mu nelíbí, jen aby zaplatil složenky. „Já moc peněz nepotřebuju, ale chápu herce, kteří musí živit děti, platit kroužky, hypotéku,“ vysvětluje Mádl, který si tak může plnit sny, jakým byl třeba nedávný film Na střeše.

„Když půjdete hrát do muzikálu, do seriálu, tak vás bude znát hodně lidí, budou vás znát všichni, ale vy to vlastně nechcete, vy chcete dělat tu královskou disciplínu. Buď hrát v hodně dobrém divadle, nebo točit celovečerní filmy,“ nechal se slyšet herec a režisér. Naznačil tak, jak hodlá pokračovat v profesní kariéře.

Témata: Jiří (herec režisér) Mádl