Zoufalá Veronika Žilková: Za Stropnickým se vůbec nedostala! Nesmí do letadla!

Veronika Žilková s manželem Martinem Stropnickým 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. března 2019 11:09 | Aktualizováno: 13. března 2019 13:47

Herečka Veronika Žilková se v posledních týdnech příliš nezastavila. neustále pendluje mezi manželem a dcerou Kordulou, kteří jsou v Izraeli, a prací. Jenže Teď muselo letadlo odletět bez ní! Veroniku totiž v Praze skolila nemoc!

Veronika Žilková byla celý dosavadní život velmi aktivní a časově hodně vytížená. Když ale její manžel Martin Stropnický odjel do Izraele, kde působí jako český velvyslanec, rozhodla se většiny aktivit vzdát a odjet s ním!

Plánovala, jak bude pracovat v Českém centru v Jeruzalémě, kde se měla na částečný úvazek věnovat věcem spojeným s kulturou, ale také administrativě. Jenže z této nabídky nakonec sešlo!

Teď pendluje mezi manželem v Izraeli a divadlem v Česku. Jenže neustálé přelétávání z místa na místo se na ní podepsalo! Herečka si před pár dny postěžovala, že ji skolila chřipka, kterou označila za „suvenýr z Prahy“. „Postel a za oknem české jaro,“ popsala herečka, jak se léčí.

„Letošní chřipka je pěkné hustá nebo jsem pěkně stará a hůř to snáším,“ přiznala Veronika.

Kvůli nemoci tak nemohla sednou na letadlo a odletět za svým mužem. „Čápi si lítají nad Izraelem....a mě kvůli české chřipce propadla letenka a zůstávám v českých peřinách,“ posteskla si Žilková, která navíc odmítá návštěvy, protože je podle svých slov infekční.

Na Martina Stropnického tak teď Veronika vzpomíná díky fotografii, na které na sobě má dětský ručník s motivem žraloka. „Správný muž má mít smysl pro humor,“ žertuje herečka. 

Témata: Veronika Žilková Martin Stropnický