Řepka opět musel k soudu kvůli alimentům! Tentokrát jde o miliony!

Tomáš Řepka

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

12. března 2019 14:47

Tomáš Řepka dnes opět musel k soudu. Zatímco před pár dny v Brně vysvětloval, proč nemůže platit alimenty na syna Marcuse, kterého má s modelkou Vlaďkou Erbovou, dnes se v Praze setkal tváří v tvář s první manželkou Renatou.

Bývalý fotbalista totiž neplatil alimenty ani na své dvě starší děti – syna Tommase (18) a dceru Veroniku (23). V roce 2011 mu soud nařídil platit na dvě děti výživné celkem 50 tisíc měsíčně. Jenže od května 2015 platil už jen sporadicky! Konkrétně Řepka podle Blesku dluží částku 840 tisíc Kč a na syna Tomasse (18) dokonce 1 530 000 Kč. Dohromady tedy 2 370 000 korun.

Před soudem musel fotbalový bouřlivák vysvětlovat, že dnes už nevydělává zdaleka tolik, kolik vydělával v době, kdy soud takto vysoké výživné vyměřil. Už při prvním řízení kvůli neplacení alimentů na Marcuse vysvětloval, že si jen těžko hledá práci a že navíc teď musí splnit i veřejně prospěšné práce.

Řepka už v minulosti několikrát požadoval snížení výživného. Hned po rozvodu v roce 2011 měl platit za obě děti 131 tisíc korun měsíčně, soud mu ale nakonec částku snížil na 50 tisíc.

Aktuálně si bývalý sportovec podle svých slov peníze na živobytí půjčuje od matky. Nemá prý ani stálé bydlení, střídavě tak  žije u kamaráda a své přítelkyně Kateřiny Kristelové, které ho zároveň živí.

Řepka zdůraznil, že nemá žádný majetek a že manželce přenechal chalupu za tři miliony. Dodal také, že v kontaktu je jen s dcerou a že syna od roku 2015 neviděl. Řepkova exmanželka naopak říká, že Řepka nebyl s dětmi sedm let v kontaktu.

Fotbalistova exmanželka před soudem naopak vysvětlovala, že už pět let pracuje jako asistentka s platem 23 tisíc měsíčně. Všechny účty musí platit sama a na bytě má dluh 160 tisíc. Za syna prý platí 30 tisíc ročně za školné.

V září 2017 se s exmanželem podle svých domluvila, že bude platit pět tisíc měsíčně, ani to ale nesplnil. „Nemám na dovolenou, otec Tomassa nikdy na dovolenou nevzal,“ cituje Řepkovovu server Expres. Až oddluží být, má prý v plánu jej prodat.

Témata: Tomáš Řepka alimenty soudy