Tohle nikdo nečekal! Další zvrat v léčbě Honzy Musila!

Musil, Jan 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. března 2019 10:48 | Aktualizováno: 13. března 2019 8:44

Když se veřejnost dozvěděla o úrazu Honzy Musila, spekulovalo se, zda moderátor bude ještě někdy chodit. Snad nikdo nečekal, že se za pár týdnů opět postaví na vlastní nohy! Teď navíc přišel další zlomový okamžik v jeho léčbě!

Ještě před pár dny Musil smutnil kvůli smrti známé herečky a dabérky, které propůjčila hlas Včelce Máji.„Aťka Janoušková, byť v krásném věku – zemřela. Budu vzpomínat a zajisté nejen já! Ta dáma s kosou by si mohla vzít na nějaký čas dovolenou...“ posteskl si o víkendu.

Jenže teď má naopak důvod k radosti. „Sedím, prostě SEDÍM v nemocniční kavárně u kávy!!! Povedl se další krůček k úspěchu díky všem ze Spinálky, díky mým nejbližším a také díky vaší podpoře. Mám radost!!“ rozplýval se moderátor.

Ten sice už nějakou dobu chodí, sezení pro něj ale do teď představovalo obrovský problém. Jak se tedy zdá, Honza Musil bude za chvíli fit!

Navíc už běhá, jako by snad ani nebyl vážně zraněný! „Neděle byla hodně veselá a hodně jsme toho zvládli. Ušel jsem po nemocnici během dne 5,44 km,“ prozradil, jak na tom aktuálně je.

Honza Musil se zranil těsně před Vánocemi při velice nešťastném pádu ze žebříku. Při incidentu si zlomil páteř, devět žeber a propíchl plíci! A lékaři nechtěli vůbec spekulovat kdy a jestli vůbec moderátor bude opět moci chodit.

Honza přesto dělá ohromné pokroky. Ještě před pár týdny se zdálo, že by mohl skončit na vozíku! Nakonec se ale dokázal postavit a jeho pohyb se každým dnem zlepšuje!

Témata: Jan Musil