Alice Bendová se stala obětí vydírání! Když odmítla zaplatit, bylo zle!

Bendová, Alice 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

12. března 2019 9:20

Obětí kyberšikany stále přibývá. Stále častěji se objevují případy, kdy hackeři napadají profily na sociálních sítích a osobní účty buď zneužijí,smažou, nebo se pokoušejí od jejich majitelů získat peníze. Své o tom ví i herečka Alice Bendová (45), kterou se útočníci snažili vydírat!

Alice Bendová se před pár dny svěřila, že ji napadl hacker! „Můj profil ke dnešnímu ránu díky Vám čítal 89,8 tisíc sledujících. Bohužel ho napadli hackeři ,kteří se mě nejdříve snažili vydírat přes sms, chtěli abych zaplatila 1000 $,“ popisuje herečka, co se vlastně stalo.

Ona ovšem zaplatit odmítla – a tak o vše přišla! „V dalších 2 hodinách vše z mého profilu vymazali. Podotýkám,že jsem měla profil normálně zabezpečený. Je mi to strašně líto,ale vydírat se nenechám,“ vzkázala nemilosrdně Alice, jejíž příspěvek okamžitě začalo sdílet několik známých tváří showbyznysu.

Na profilu tak teď sice má jen šest příspěvků, přesto si ji fanoušci opět pomalu hledají! Za dna dny už se jich na její profil vrátilo přes 22 tisíc. „Doufám,že mi zůstanete věrni! Mám Vás rada!!!!“ vzkázala svým příznivcům Alice Bendová.

Témata: Alice Bendová Hackeři Instagram