Útok na Andreu Pomeje a její dceru! Neuvěříte, co jí psali „hrdinové“ z lidu!

Andrea Pomeje a Petr Plaček 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. března 2019 8:45 | Aktualizováno: 12. března 2019 18:03

Nejen Josef Rychtář nebo spisovatelka Marie Formáčková se po smrti herce Jiřího Pomejeho (†54) pustili do hercovy manželky Andrey. Takoví „hrdinové“ se našli i v řadách obyčejných lidí. Současný přítel Andrey Petr Plaček teď vzpomenul na nejhorší vzkaz, který diskžokejka dostala.

Současný přítel Andrey Pomeje Petr Plaček se posledního rozloučení s jejím manželem Jiřím Pomejem nezúčastnil, aby nezhoršoval už tak napjatou atmosféru mezi jeho přítelkyní a hercovou rodinou. Prožil ale veškeré přípravy na pohřeb, během nichž si Andrea od mnoha lidí vyslechla nepěkné věci. Plaček se o tom teď pro eXtra.cz rozpovídal.

Vyjádřil se třeba ke slovům Josefa Rychtáře, který Andreu označil za „nulu živící se rozkrokem“ a otřel se i o samotného Plačka, kterého označil za „mrd*ka“. „Že Andreu urážel nějaký Rychtář, to mě jako jejího přítele ani nijak nenaštvalo,“ konstatuje Plaček. „Pro mě ten člověk není podstatný, mám ho na háku,“ dodal.

„Mnohem víc mě mrzelo, co Andy byli schopní psát obyčejní lidé, kteří vůbec nevědí, jak to opravdu celé bylo. Nemají správné informace, a přesto soudí,“ svěřil se Plaček, jehož přítelkyně si toho opravdu vytrpěla dost. Andrea se tehdy nakonec ozvala a na sociální síti bránila svou čest, když popsala svou verzi příběhu.

Hájila tehdy i svůj vztah s Plačkem, s nímž se dala dohromady v srpnu. „Jen jsem chtěla znovu žít! Opravdu jsem na to neměla právo?“ ptala se. „Jsou to nejtěžší dny v mém životě, tak prosím, než mi začnete psát, nebo veřejně vše komentovat, zamyslete se, jestli to má vůbec smysl…,“ vzkázala tehdy na závěr.

Plaček teď prozradil, které vzkazy „obyčejných lidí“ se Andrey nejvíce dotkly. „Naprosto jsem například nepochopil, jak mámě malého dítěte může někdo napsat: ,Kéž bys dostala rakovinu. I s tou svou malou holkou!‘“ vzpomíná přítel diskžokejky. „To je nechutnost. Tyhle vzkazy ji sundávaly,“ dodal.

Po pohřbu snad útoky konečně ustanou a Andrea bude mít opět šanci žít normální život. S Josefem Rychtářem se každopádně má v plánu kvůli urážkám na adresu vlastní osoby soudit. Uvidíme, jak to všechno dopadne.

Témata: Petr Plaček Andrea Pomeje Jiří Pomeje