Dáda Patrasová šokuje: Už toho mám dost! Slováček dostal nůž na krk!

Dagmar Patrasová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. března 2019 14:21 | Aktualizováno: 12. března 2019 4:30

Herečku Dádu Patrasovou trápí mnoho věcí, především je to ale její manžel Felix Slováček. Táhne to s milenkou, ale předstírá, že se vlastně nic moc neděje. O rozvodu slyšet nechce, ale už brzy ho to možná čeká. Patrasová připustila, že už má všeho dost.

Je to paradox. Známý hudebník Felix Slováček si už pěkně dlouhou dobu užívá se šestatřicetiletou výtvarnicí Lucií Gelemovou, zároveň se ale nechce rozvádět se svou manželkou Dádou Patrasovou. Oblíbená herečka, která má se saxofonistou dvě děti, už mu to ale trpět nechce a přemýšlí o rozvodu. Žádost už ostatně jednou podala, ale po Felixově naléhání ji stáhla.

Teď už se zdá být skálopevně přesvědčená. „Myslí si, že když se náhodou objeví doma a vyspí se se mnou, je mezi námi všechno v naprostém pořádku,“ řekla Patrasová Aha!. „To ale tak není, sex nic neřeší a já takhle dál žít nechci. Nemůžu,“ vysvětluje herečka.

Patrasová tvrdí, že jí Slováček dělá i různé naschvály. „Je zlý, jinak se tohle jeho chování vysvětlit nedá. Neustále mne ponižuje a zostuzuje,“ povzdechla si Dáša, kterou navíc o Vánocích potkal vlastní průšvih, když řídila pod vlivem alkoholu. „Felix s Gelemovou, a ještě tohleto, mám z ostudy ušitý kabát,“ stěžuje si.

Ačkoliv má Dáda taky nový vztah s italským podnikatelem Vitem, opravdu se nezdá být šťastná. „Vždyť já jsem pořád sama,“ lituje se. „Vito je daleko. Proto mám vždycky velkou radost, když mohu synovi hlídat děti. V ten moment jsem někde jinde, aspoň na chvilku šťastná,“ konstatuje jako hrdá babička.

Pětatřicetiletý syn Felix má syny Felixe nejml. a Rafaela. „Jsou oba dva senzační a jsem s nimi moc ráda,“ říká Patrasová. „Byla jsem zvyklá na dům s rodinou. Teď je manžel fuč a obě děti taky,“ připomíná Patrasová, že už i dcera Anička je dospělá a žije si vlastním životem.

Oblíbená herečka teď vyrukovala s plánem, jak se konečně zbavit chmurné nálady. „Začít pracovat. Bez toho se člověk už úplně zblázní,“ myslí si Patrasová, která chce konečně vyřešit i probíhající manželskou krizi. „Dostala mě někam, kde by mě ani ve snu nenapadlo, že se mohu ocitnout,“ dodává na závěr.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček Lucie Gelemová