Takhle ji v Ulici neuvidíte! Anna Kadeřávková alias Rozina se ukázala v plavkách!

Anna Kadeřávková 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. března 2019 12:59

Herrečka Anna Kadeřávková, která se po delší odmlce vrátila do seriálu Ulice, se nestydí! na instagramu se pochlubila fotkou v plavkách! Takhle ji v nováckém seriálu jen tak neuvidíte!

Anička se na sociálních sítích pochlubila fotkou v plavkách! A i když v Ulici hraje Rozinu, která se v USA živila jako modelka, v podobném oděvu ji tam jen tak neuvidíte!

„Neříkám, že při honbě za dokonalostí dnešní uspěchaný doby, si občas nepřipadám jako blázen (nebo #ezopíča), když se snažím jednat opravdově, upřímně a poodkrejvat svoje (po)city ostatním lidem,“ napsala mladá herečka k fotce.

Přiznává totiž, že ne vždy je to jednoduché! „Občas totiž dostanu od života nebo od lidí pořádně přes hubu. Ale ještě furt věřím, že to není a nikdy nebude špatná volba a že to za to stojí,“ je přesvědčena Anna Kadeřávková.

„Vím, že každej z nás tam tu duši někde má. (Víš to, viď?) Občas je teda pěkně hluboko, schovaná, ustrašená, nebo zraněná, ale je tam. Bez výjimky. A při tý představě, že jsme vlastně všichni jen takový jemný bytosti, co toužej bejt milovaný, je mi na světě tak nějak mileji,“ dodává ve svém zamyšlení Anička.

Témata: Anna Kadeřávková